Η Μπαρτσελόνα θα καταγγείλει τον Μουρίνιο στην UEFA - iefimerida.gr

Η Μπαρτσελόνα θα καταγγείλει τον Μουρίνιο στην UEFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να καταγγείλει τον Ζοζέ Μουρίνιο στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, για τα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (0-2).Ο Πορτογάλος τεχνικός επιτέθηκε, στη συνέντευξη Τύπου, στο διαιτητή του αγώνα, τον Γερμανό Σταρκ, αλλά και στον προπονητή της «Μπάρτσα», Πεπ Γκουαρντιόλα, υπιστηρίζοντας ότι η ομάδα της Βαρκελόνης έχει «προστασία» τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

«Δώσαμε εντολή στο νομικό επιτελείο του συλλόγου να μελετήσει τις δηλώσεις του Μουρίνιο, ώστε να καταθέσουμε επίσημη καταγγελία στην UEFA. Τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ δεν προσβάλουν μόνο την Μπαρτσελόνα, αλλά και την UEFA και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ