Μια αγέλαστη Μελάνια και ένα ξερό φιλί στο κυνήγι αυγών στον Λευκό Οίκο [εικόνες]

Το 140ό Κυνήγι των Αυγών του Πάσχα, την ετήσια γιορτή που πραγματοποιείται στους κήπους της Νότιας Πτέρυγας και κατά την οποία το προεδρικό ζεύγος υποδέχεται χιλιάδες πολίτες, διοργάνωσε χθες ο Λευκός Οίκος.

Είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση που διεξάγεται στον Λευκό Οίκο, καθώς μόνο φέτος οι συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν με κλήρωση έφτασαν τους 30.000 πολίτες.

Η Μελάνια, λοιπόν, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις, καθώς όπως ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στην ομιλία του, εκείνη οργάνωσε τα πάντα, ξεκινώντας μάλιστα τις προετοιμασίες από τον φθινόπωρο.

Ετσι η Πρώτη Κυρία δεν δίστασε να παίξει με τα παιδιά, να κάνει τον διαιτητή σε αγώνες και να τους διαβάσει ένα πασχαλινό βιβλίο.

Στην γιορτή παρευρέθηκαν περίπου 30.000 άνθρωποι, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ φρόντισε να δείξει πόσο περήφανος είναι για την γυναίκα του δίνοντάς της ένα φιλί στο μάγουλο.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ η Μελάνια αποφάσισε να μην φορέσει κάτι υπέρλαμπρο, αλλά προτίμησε ένα baby blue παλτό, το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρες μπότες για να είναι άνετη την ώρα που έπαιζε με τα παιδιά στο γρασίδι.

Το κρύο φιλί και η αγέλαστη Μελάνια στη γιορτή του Λευκού Οίκου έρχονται μετά τις αποκαλύψεις της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς σχετικά με την νύχτα πάθους που μοιράστηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ, λίγες μήνες μετά το γάμο του πλανητάρχη με τη σημερινή Πρώτη Κυρία.

Φωτογραφία: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μελανιά Τραμπ Πάσχα φιλί Λευκός Οίκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ