Μπάρμπα-Φιλίνη σφάζονται και πάνε στα δικαστήρια -Το «στα αρ@@@@@ μου» της Βάνας [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπάρμπα-Φιλίνη σφάζονται και πάνε στα δικαστήρια -Το «στα αρ@@@@@ μου» της Βάνας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ορίων φαίνεται ότι οδηγείται η κόντρα μεταξύ της Ελένης Φιλίνης και της Βάνας Μπάρμπα, μετά το χιουμοριστικό βίντεο της δεύτερης που παρεξήγησε η πρώτη.

Ολα ξεκίνησαν με το βίντεο που έκανε για το Dot η Βάνα Μπάρμπα.

Σε αυτό, η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας μάλλον black humor, επικαλέστηκε ατυχώς τη σύναδελφό της. «Ποιο είναι το όνομά σας;» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Βάνα απάντησε «Ελένη Φιλίνη». Σε ερώτηση για την ηλικία της, η ηθοποιός αποκρίθηκε: «Τώρα κοντεύω τα 63». Και πρόσθεσε: «Εχω κάνει δυο-τρεις πλαστικές! Οχι botox, ποτέ! Μόνο πλαστικές».

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συνέχισε ρωτώντας τη με τι ασχολείται. «Ημουν παλιά σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ» είπε. «Τι κάνετε δηλαδή ακριβώς;» επέμεινε ο παρουσιαστής, με τη Βάνα Μπάρμπα να απαντάει: «Ε, ό,τι κάνουν οι πορνοστάρ! Εκδίδουν τον εαυτό τους, τι άλλο;». Στην επόμενη ερώτηση «Ποιο είναι το χειρότερο σχόλιο που σας έχουν κάνει;» η απάντηση ήταν εξίσου ειρωνική: «Οτι είμαι πολύ καλός άνθρωπος». Ενώ στο αντίστροφο ερώτημα η ηθοποιός είπε: «Το καλύτερο σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι σκύλα».

Η Ελένη Φιλίνη είδε το βίντεο, έγινε έξαλλη και κινήθηκε νομικά εναντίον της συναδέλφου της, αλλά και των συντελεστών της εκπομπής. Η Βάνα Μπάρμπα, σε επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή «Happy Day», δήλωσε άγνοια για την παρεξήγηση και με απολογητικό ύφος πρόσθεσε: «Ισως να πειράχτηκε η κυρία Φιλίνη από κάτι που είπα εγώ χιουμοριστικά. Τα παιδιά της εκπομπής βάζουν στο τέλος και λέμε κάποιες σαχλαμαρίτσες, αστεία, λίγο χιούμορ... Αφού κι εγώ, μάλιστα, λίγο τραβηγμένα ομολογώ, έλεγα σαχλαμάρες... Βέβαια, όταν χρησιμοποίησα το όνομα της Ελένης Φιλίνη, το έκανα με όλο τον σεβασμό. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έχει ενοχληθεί. Δεν είχα καμία πρόθεση. Πάντα χρησιμοποιώ ακόμα και σε καλές συζητήσεις το όνομα της κυρίας Φιλίνη, με ήθος. Τη θαυμάζω για την ομορφιά της και το ήθος της στον χώρο και το ταλέντο της» είπε.

Όμως όταν η δημοσιογράφος την ενημέρωσε για τις νομικές διαδικασίες που έχει κινήσει εναντίον της η Ελένη Φιλίνη, εκείνη απάντησε: «Ας κάνει ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει! Τώρα δεν θα παίξω εγώ το παιχνίδι των δυσάρεστων ειδήσεων».

Η κυρία Φιλίνη μίλησε για όλα αυτά στην εκπομπή Happy Day. «Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, σχετικά μ’ εμένα από την κ. Μπάρμπα, φυσικά με την ανοχή των συνεργατών και τη συνέργεια των συντελεστών της εκπομπής αποτελούν εξ’ αντικειμένου τον ορισμό της προσβολής της προσωπικότητάς μου έτσι; Προσβάλουν την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου σε κάθε της έκφραση. Για την προστασία αυτή λοιπόν εγώ, να προστατευτώ, προσέφυγα στη δικαιοσύνη και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσον που μου παρέχει το δικαιϊκό μα σύστημα. Αυτό έκανα. Είναι το ψεύδος και η προσβολή, είναι όλο το βίντεο. Δηλαδή συγγνώμη αλλά ό,τι ειπώθηκε αναφέρθηκε στο όνομά μου. Συγγνώμη λέμε γιατί σε σκούντηξα. Όλη αυτή η χυδαιότητα και η προσβολή που έγινε στο πρόσωπό μου… Δεν βγήκα χτες. Είμαι 40 χρόνια στον χώρο, έχω δώσει τις εξετάσεις μου. Δεν καταλαβαίνω. Τι σημαίνει συγγνώμη; Όλο αυτό που βγήκε, η ύβρις στο πρόσωπό μου και η προσβολή και το ψεύδος σβήνει μ’ ένα συγγνώμη; Λυπάμαι, δεν είναι έτσι.Δεν νομίζω ότι με λέξεις σβήνουν αυτά τα πράγματα έτσι απλά, με ένα συγγνώμη. Όχι. Μπορεί να είναι οι εποχές περίεργες αλλά πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Όποιος δει το βίντεο γλυκιά μου και όποιος έχει δει το βίντεο ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αναφέρει το όνομά μου με όλο αυτό το ψεύδος και την προσβολή για μένα. Και όταν τη ρωτάνε ότι μοιάζετε με την κ. Μπάρμπα εκείνη λέει καμία σχέση εγώ δεν έχω με αυτήν, για την ίδια δηλαδή. Αν ήταν να μιλήσει για τον εαυτό της ποιος θα είχε ασχοληθεί. Δικαίωμά της να λέει για τον εαυτό της ό,τι θέλει.Να’ σαι σίγουρη ότι τ’ όνομά μου και την υπόληψη μου κορίτσι μου έχω πληρώσει με κόστος εγώ σ’ αυτή τη ζωή και ήταν επιλογή μου να κρατήσω το όνομά μου, την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία».

Από την πλευρά της η Βάνα Μπάρμπα απαντά λέγοντας «στα αρχ@@@@ μου» για την προσφυγή στη δικαιοσύνη της Ελένης Φιλίνη. «Εμένα με ρώτησαν ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και εγώ απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα, χλευάζοντας τον εαυτό μου σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Το έχω εξηγήσει παντού. Τώρα αν κάποιος δεν το δέχεται, ας πάει δικαστήριο. Τι να κάνω ρε παιδιά; Ζήτησα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω;», είπε η ηθοποιός ενώ όταν της είπαν ότι της έχει κάνει μήνυση η Ελένη Φιλίνη, εκείνη απάντησε: «Στα αρχ@@@@ μου! Δεν με ενδιαφέρει, ας κάνει ό,τι θέλει! Δεν με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Έχω να φοβηθώ τίποτα; Δεν είπα ποτέ κάτι για την κοπέλα. Αυτό ήταν ερώτηση σε μένα το «τι δουλειά κάνετε» του δημοσιογράφου, το οποίο κόπηκε. Από εκεί και πέρα αν θέλει να το πάμε στα δικαστήρια, κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βάνα Μπάρμπα Ελένη Φιλίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ