Παντόφλα στο Survivor 2: Η απίστευτη αποκάλυψη της Σκαρώνη για τον διαχωρισμό ανδρών-γυναικών [βίντεο]

Οχι απλά δεν θέλουν πολλά-πολλά, δεν θέλουν τίποτα. Οι άνδρες των Διασήμων του Survivor 2 δεν θέλουν να ανταλλάσσουν, σχεδόν, ούτε κουβέντα με τις γυναίκες.

Η παντόφλα ήταν βαριά, όπως φαίνεται για κάποιους από τους άνδρες συμμετέχοντες του Survivor 2 και ο φόβος τέτοιος που προτίμησαν ουσιαστικά να... κόψουν στα δυο την ομάδα τους, να μοιραστούν σε στρατόπεδα, ανδρών-γυναικών, για να έχουν τα κεφάλια τους ήσυχα.

Αυτό προκύπτει όχι μόνο από την αποκάλυψη εκείνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και από τα λεγόμενα της Εύης Σκαρώνη, της προσφάτως αποχωρήσασας από τον Αγιο Δομίνικο, η οποία καλεσμένη χθες στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, αποκάλυψε ότι ακόμη και στην καλύβα αλλού κάθονταν τα αγόρια, αλλού τα κορίτσια.

Και αυτό προέκυψε όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την γυμνάστρια του Survivor 2 αν οι συμπαίκτες της την ρώτησαν πράγματα για το τι συμβαίνει έξω και πώς τους βλέπει το κοινό.

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης, είπε ότι τα κορίτσια την ρώτησαν και προσπάθησε να μην τους πει πολλά και αρκέστηκε στο να μείνουν έτσι όπως και πως τα πηγαίνουν πολύ καλά. Όταν η Ντορέττα την ρώτησαν εάν τα αγόρια είχαν απορίες για έξω, αποκάλυψε πως δεν της είπαν κάτι γιατί δεν μίλαγε μαζί τους, αφού ακόμα και στην καλύβα αλλού κάθονταν τα αγόρια και αλλού τα κορίτσια.

Η παρουσιάστρια έμεινε «κόκκαλο» και η Εύη είπε ότι έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση δεν μπορούσε και η ίδια να είναι ο εαυτός της...

Η αποκάλυψη έρχεται λίγο αργότερα αφότου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε συνέντευξή της μετά το παιχνίδι αποκάλυψε ότι κανείς δεν πειράχτηκε όταν η ίδια γνωστοποίησε στο κοινό, στο συμβούλιο του νησιού, ότι στην παραλία των διάσημων είναι μοιρασμένοι σε άνδρες και γυναίκες. «Αντίθετα, ήρθαν και μου είπαν τα αγόρια καλά έκανες και το είπες», ανέφερε η Σπυροπούλου...

Το συμπέρασμα... Χοντρή παντόφλα στο φετινό Survivor...


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ