Φήμες ότι αποχωρεί από την Vogue η Αννα Γουίντουρ, ύστερα από 30 χρόνια - iefimerida.gr

Φήμες ότι αποχωρεί από την Vogue η Αννα Γουίντουρ, ύστερα από 30 χρόνια

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να αιωρείται στον αέρα πως είναι απαιτητική, αυστηρή και κάνει δύσκολη την ζωή όσων είναι δίπλα της, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την επόμενη μέρα της Vogue χωρίς την Αννα Γουίντουρ.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτή η... επόμενη μέρα να έρθει σύντομα, καθώς σύμφωνα με πηγές η σιδηρά κυρία της μόδας σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το πόστο της καλλιτεχνική διευθύντριας της αμερικάνικης Vogue, το οποίο και υπηρετεί από το 1988.

Φήμες ότι αποχωρεί από την Vogue η Αννα Γουίντουρ, ύστερα από 30 χρόνια  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, η Άννα Γουίντουρ σκέφτεται να αποχωρήσει από την Vogue το καλοκαίρι του 2018 και συγκεκριμένα μετά το πιο στιλάτο γάμο της χρονιάς, δηλαδή αυτόν της κόρης της και του γιου της Φράνκα Σοτσάνι, διευθύντριας της ιταλικής Vogue.

Φήμες ότι αποχωρεί από την Vogue η Αννα Γουίντουρ, ύστερα από 30 χρόνια  | iefimerida.gr 1

Και μπορεί η εταιρία εκδόσεων Conde Nast να απορρίπτει κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, αλλά πηγές αναφέρουν πως ήδη έχει βρεθεί ο αντικαστάτης της Αννα Γουίντουρ.

Πρόκειται για τον Εντουαρντ Εννινφουλ, ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της βρετανικής έκδοσης και πρώην στιλίστας.

Φήμες ότι αποχωρεί από την Vogue η Αννα Γουίντουρ, ύστερα από 30 χρόνια  | iefimerida.gr 2

Ωστόσο ο ίδιος έχει αναλάβει πρόσφατα το αντίστοιχο πόστο στην Βρετανία, όποτε τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Φήμες ότι αποχωρεί από την Vogue η Αννα Γουίντουρ, ύστερα από 30 χρόνια  | iefimerida.gr 3

Πάντως και το περιοδικό Page Six αναφέρει πως η Άννα Γουίντουρ θα αποχωρήσει αφού κλείσει το τεύχος του Σεπτεμβρίου, ωστόσο τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί από την ίδια ή την ομάδα της ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ