Κικίλιας: Ο Τσίπρας πρέπει να λογοδοτήσει για τις δηλώσεις Καμμένου για τους στρατιωτικούς - iefimerida.gr

Κικίλιας: Ο Τσίπρας πρέπει να λογοδοτήσει για τις δηλώσεις Καμμένου για τους στρατιωτικούς

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σήμερα ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, όσον αφορά στου δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης.

Ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατες ευθύνες και πρέπει να δώσει εξηγήσεις σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο για την εκτίμηση του υπουργού Άμυνας ότι η «όλη η ιστορία με τους Έλληνες αξιωματικούς μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια».

Επιπλέον, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ χαρακτήρισε μείζον πολιτικό θέμα τον τρόπο που ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά, και κατά πόσο αυτός συνάδει με τη θέση, τη στάση και το ρόλο του υπουργού Άμυνας σε καιρούς που υπάρχουν κρίσεις.

«Απέναντι σε δύο γονείς που αγωνιούν, όπως και στο στράτευμα, η απάντηση δεν μπορεί να είναι αυτή», επεσήμανε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Οι υπουργοί δεν είναι σχολιαστές. Κρίνονται από την αποδοτικότητα και τις αποφάσεις που παίρνουν σε κρίσιμες στιγμές. Ο κ. Καμμένος δεν είναι ο μοναδικός. Στην οικογένεια του ανθρώπου που μπήκαν ληστές στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν πισώπλατα και χαροπαλεύει για τη ζωή του, δε μπορείς να λες ότι "δε ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο", όπως δήλωσε χθες ο κ. Τόσκας», είπε ο κ. Κικίλιας.

Αμαφερόμενος στην αναβάθμιση των οπλικών συστημάτων και τη συντήρησή τους ο κ. Κικίλιας είπε ότι η ΝΔ δε θα μπορούσε να βάλει ανάχωμα στην περαιτέρω ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας, ώστε να μπορεί να διασφαλίζεται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα έχουμε επίσημη ενημέρωση και, κυρίως, ότι θα γίνει υπηρετώντας δύο πολύ σημαντικά πράγματα: την εθνική μας ανεξαρτησία και τις ανάγκες που υπάρχουν, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις όποιες καθυστερήσεις και τα όποια προβλήματα και τον σεβασμό στα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων που στενάζουν και διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ