Η Τόνι Μπράξτον εξομολογείται: Δοκίμασα μια φορά μαριχουάνα και έγινα παρανοϊκή - iefimerida.gr

Η Τόνι Μπράξτον εξομολογείται: Δοκίμασα μια φορά μαριχουάνα και έγινα παρανοϊκή

Η Τόνι Μπράξτον (Φωτογραφία: AP/ Jordan Strauss)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δεκαετία του ‘90 ήταν τόσο διάσημη, που της είχαν ζητήσει αυτόγραφο μέχρι και στην τουαλέτα. Από τότε βέβαια στη ζωή της Τόνι Μπράξτον έγιναν πολλά, από χρεοκοπίες μέχρι μια άμβλωση και η σύντομη συνταξιοδότησή της.

Η τραγουδίστρια που έχει βραβευθεί με 5 Grammy και έχει πουλήσει 25 εκατ. δίσκους, μίλησε με εξομολογητική διάθεση στον Guardian. Αποκάλυψε για παράδειγμα ότι έχει δοκιμάσει μαριχουάνα. «Το έκανα μια φορά και έγινα πραγματικά παρανοϊκή. Νόμιζα ότι μπορούσα να καταλάβω κινέζικα!», δήλωσε.

Οταν τη ρωτούν τη θυμάται περισσότερο από τη δεκαετία του ‘90, δεν μίλησε ούτε για την τεράστια επιτυχία που έζησε, ούτε για τη φιλία της με την Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Prince. Αλλά μια περίεργη ιστορία. Ενα βράδυ, ήταν σε εστιατόριο και την ακολούθησαν στην τουαλέτα μία ομάδα θαυμαστριών. Ενώ εκείνη... έκανε την ανάγκη της, της χτύπησαν την πόρτα. «Συγγνώμη, είσαι η Τόνι Μπράξτον; Μπορείς να μας δώσεις αυτόγραφο;», την ρώτησαν. «Μπορείτε να μου δώσετε ένα δευτερόλεπτο;», τους απάντησε εκείνη, περιγράφει γελώντας.

Παρά την επιτυχία όμως, δύο φορές χρεοκόπησε, είχε κόντρες με μάνατζερ, αλλά και η προσωπική της ζωή δεν πήγε καλύτερα. Πήρε διαζύγιο, ενώ κάποια στιγμή ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. Ομως, επί τρεις μήνες έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για ακμή που μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στο έμβρυο. Ετσι, αποφάσισε να κάνει άμβλωση. «Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι την απόφαση που πήρα», δηλώνει. Αργότερα όμως έζησε τη μητρότητα, καθώς απέκτησε δύο γιους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόνι Μπράξτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ