Η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία: Μιλούσαν καλά ελληνικά, αντιστάθηκε και τον πυροβόλησαν - iefimerida.gr

Η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία: Μιλούσαν καλά ελληνικά, αντιστάθηκε και τον πυροβόλησαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη έδωσε μια πρώτη εικόνα για το τι συνέβη τα ξημερώματα μπροστά στα μάτια της, όταν οι ληστές πυροβόλησαν.

Η Χαρά Ξυλά είπε στις Αρχές για την επίθεση στο σπίτι της στην Κηφισιά «Μαζί ξυπνήσαμε, είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Τότε άνοιξε η πόρτα και ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο από πίσω του. Ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν “κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά”. Μέσα στο σπίτι υπήρχε ένα μικρό ποσό. Ο Αλέξανδρος προσπαθούσε να τους διώξει. Είδα τον ληστή να χτυπά τον Αλέξανδρο με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι. Ο σύζυγος μου συνέχισε να αντιστέκεται και να χτυπά τον ληστή. Τότε είδα τον δεύτερο ληστή να πυροβολεί τον άνδρα μου από πίσω. Επεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι ληστές άρχισαν να τρέχουν».

Αυτή ήταν η πρώτη περιγραφή που έδωσε η σύζυγος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που είπε ότι οι δύο δράστες ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Είπε δε ότι στη σοφίτα κοιμόταν ο 18χρονος γιος τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ