Ρόσι για Χάμιλτον : «Μιλάει πολύ για τον εαυτό του» - iefimerida.gr

Ρόσι για Χάμιλτον : «Μιλάει πολύ για τον εαυτό του»

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καυστικός εμφανίστηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι, τόσο για τον Λιούις Χάμιλτον, όσο και για την οικονομική σύγκριση μεταξύ MotoGP και Formula 1.

Ο Ιταλός πρωταθλητής του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, έδωσε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» τονίζοντας «Στη Formula 1 παίρνουν τα τριπλάσια χρήματα και είναι μέσα στα αυτοκίνητά τους. Σε επίπεδο ικανοτήτων, ποιότητας και ρίσκου που εμπεριέχεται και στις δύο μορφές, ώστε να κάνεις αυτό που χρειάζεται για να είσαι κορυφαίος, υπάρχει μια σημαντική αντίθεση όταν φτάνουμε στα οικονομικά, κάτι που δεν είναι δίκαιο».

Αναφορικά με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formul1 Λιούις Χάμιλτον είπε «Σαν τύπο βλέπω πως είναι διαφορετικός από εμένα. Του αρέσουν πράγματα που εμένα δεν με ενθουσιάζουν και το αντίθετο. Μιλάει πολύ για τον εαυτό του και ως συνήθως στον αθλητισμό, εκείνο που μετράει είναι τα αποτελέσματα και όχι τι λες. Μπορείς να βγάλεις μια σέλφι πριν ανέβεις στην μοτοσυκλέτα ή να φωτογραφηθείς σε 12 γκαλά μόδας με τα ομορφότερα μοντέλα του κόσμου. Στον αγώνα όμως πρέπει να μπεις στο αυτοκίνητο και να κερδίσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροσι Χάμιλτον Moto GP Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ