«Μη με φιλάς όσο λαχταριστός και αν είμαι»: Post με το τι να κάνεις όταν επισκέπτεσαι ένα νεογέννητο γίνεται viral - iefimerida.gr

«Μη με φιλάς όσο λαχταριστός και αν είμαι»: Post με το τι να κάνεις όταν επισκέπτεσαι ένα νεογέννητο γίνεται viral

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος.

Όταν κάποιος δικός μας άνθρωπος, φίλος ή συγγενής, κάνει παιδί, θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά του. Τους επισκεπτόμαστε, τους πάμε δώρα, βλέπουμε το μωρό και τους βοηθάμε στη νέα τους ζωή.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε και να γνωρίζουμε πριν έρθουμε σε επαφή με το μωρό. Όπως ξέρουμε, ένα νεογέννητο είναι πολύ ευάλωτο ακόμα σε ασθένειες και εξωτερικούς παράγοντες καθώς ακόμα χτίζεται το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Ένα post στο Facebook που αναφέρει όλα τα do’s and don’ts που πρέπει να ακολουθούν όσοι επισκέπτονται ένα νεογέννητο, γραμμένο από την οπτική του... μωρού, έγινε viral. Το κείμενο γράφτηκε από την Tina Madelina, διαπιστευμένη μαία.

Διαβάστε το ευφάνταστο post με τους κανόνες του τι να κάνεις και τι όχι όταν έρθεις σε επαφή με ένα μωρό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεογέννητο μωρό κανόνες επίσκεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ