«Καμπάνα» στον Γιάννη Λαγό: 15 μέρες αποβολή από τη Βουλή και 25% περικοπή αποζημίωσης - iefimerida.gr

«Καμπάνα» στον Γιάννη Λαγό: 15 μέρες αποβολή από τη Βουλή και 25% περικοπή αποζημίωσης

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαπενθήμερο αποκλεισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού από τις συνεδριάσεις και περικοπή του ¼ της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης, αποφάσισαν να εισηγηθούν στην Ολομέλεια, τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

Κατά τη συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας, εξέτασε το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης του βουλευτή σε συναδέλφους του, τους οποίους είχε αποκαλέσει «προδότες» και τον καβγά που είχε με το Νίκο Ξυδάκη.

Η επιτροπή δεν εξέτασε καθόλου κυρώσεις για το σύνολο της ΚΟ της Χ.Α καθώς δεν είχαν προνοήσει να καλέσουν όλους τους βουλευτές για ακρόαση, και το παραπέμπουν σε επόμενη συνεδρίαση.

Σε κάθε περίπτωση πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας αναμένεται να εισηγηθούν στον Πρόεδρο της Βουλής αυστηροποίηση των ποινών σε περίπτωση αντικοινοβουλευτικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς από βουλευτές, καθώς όπως διαπιστώθηκε από τους χρυσαυγίτες βουλευτές οι υφιστάμενες κυρώσεις δεν πτοούν την επιθετικότητα που επιδεικνύουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ