«Μάκβεθ»: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Τζο Νέσμπο - iefimerida.gr

«Μάκβεθ»: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Τζο Νέσμπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζο Νέσμπο καταπιάνεται με ένα από τα πιο εμβληματικά έργα της αγγλικής λογοτεχνίας και μας δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του «Μάκβεθ».

Ίσως το πιο αιματοβαμμένο θρίλερ του διάσημου Νορβηγού συγγραφέα .

Σε µια ζοφερή αποβιοµηχανοποιηµένη πόλη που σπαράσσεται από τη διαφθορά και το έγκλημα, µια απόπειρα σύλληψης εμπόρων ναρκωτικών καταλήγει σε λουτρό αίματος.

Την ευθύνη να ξεκαθαρίσει την υπόθεση αναλαμβάνει ο επιθεωρητής Μάκβεθ και η ομάδα του. Ο Μάκβεθ όμως δεν είναι ένας συνηθισμένος αστυνομικός. Πρώην τοξικομανής ο ίδιος και με ένα παρελθόν ιδιαίτερα σκοτεινό, χαμένος στις παραισθήσεις και στην παράνοια, θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα. Ο Μάκβεθ δεν θα πάρει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει παρά μόνο αν σκοτώσει.

Το μυθιστόρημα «Μάκβεθ» του Τζο Νέσμπο εντάσσεται στο περίφημο «The Hogarth Shakespeare Project» που φιλοξενεί μερικούς από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της εποχής μας, όπως η Anne Tyler, o Howard Jacobson, η Margaret Atwood κ.ά.

Ο «Μάκβεθ» του Τζο Νέσμπο κυκλοφορεί την Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

«Μάκβεθ»: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Τζο Νέσμπο  | iefimerida.gr 0

Ειδικά για τους Nesbomaniacs

ΟΙ εκδόσεις Μεταίχμιο θέλοντας να ευχαριστήσουν τους φανατικούς αναγνώστες του Tζο Νέσμπο που θα σπεύσουν στα βιβλιοπωλεία να αποκτήσουν το μυθιστόρημα «Μάκβεθ» την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του προσφέρουν μαζί με κάθε αντίτυπο ένα ακόμη βιβλίο του Τζο Νέσμπο από τη σειρά pocket. Η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του «Μάκβεθ». Βρείτε τα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν σε αυτή τη δράση στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Μεταίχμιο www.metaixmio.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζο Νέσμπο Μάκβεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ