Ταλαιπωρία για τους φορολογούμενους στις ΔΟΥ - Ψάχνουν να βρουν σε ποια ανήκουν - iefimerida.gr

Ταλαιπωρία για τους φορολογούμενους στις ΔΟΥ - Ψάχνουν να βρουν σε ποια ανήκουν

Ταλαιπωρία για τους φορολογούμενους στις ΔΟΥ - Ψάχνουν να βρουν σε ποια ανήκουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονα προβλήματα παρουσιάζονται στη λειτουργία των ΔΟΥ ανά την επικράτεια, λόγω του εκτεταμένου προγράμματος αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών τους που βρίσκεται σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της είσπραξης των οφειλομένων προς το κράτος ποσών και την ταλαιπωρία των φορολογουμένων.

Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, λόγω του προγράμματος συγχώνευσης εφοριών, πολλοί φορολογούμενοι γυρνούν από εδώ και από εκεί ψάχνοντας να βρουν σε ποιο κατάστημα υπάγονται πλέον, προκειμένου να μπορέσουν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2011 ουσιαστικά έχει ανασταλεί η λειτουργία 17 εφοριών και η μεταφορά τους σε 15 άλλες, οι οποίες και μετονομάζονται. Υπάλληλοι και φάκελοι βρίσκονται υπό αναζήτηση νέων χώρων, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η άμεση διεκπεραίωση των εργασιών και των συναλλαγών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ