Νηστεία η νόστιμη -7 μαγαζιά στην Αθήνα με ξεχωριστά νηστίσιμα πιάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Νηστεία η νόστιμη -7 μαγαζιά στην Αθήνα με ξεχωριστά νηστίσιμα πιάτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και είναι μια ευκαιρία, ακόμα κι αν δεν έχετε θρησκευτικούς λόγους, να κάνετε μια αποχή από το κρέας, αφού τα περισσότερα μαγαζιά θα εντάξουν στο μενού τους νηστίσιμες γεύσεις, οπότε δεν θα έχετε πολλές επιλογές.

Πέρα από τα κλασικά πιάτα της μαμάς και τα θαλασσινά που αυτές τις ημέρες θα έχουν την τιμητική τους, εμείς βρήκαμε μερικές, ακόμα, γωνιές στην πόλη, που θα σερβίρουν ξεχωριστά εδέσματα.

1) Peas

Το νέο χορτοφαγικό στέκι στο Κουκάκι ειδικεύεται στην υγιεινή και cruelty free διατροφή. Στον κατάλογό του θα βρείτε γεύσεις που δύσκολα μπορείτε να παρασκευάσετε μόνοι σας, όπως γύρο σειτάν με ψητά λαχανικά σε αραβική πίτα, μπέργκερ με λευκά μανιτάρια σβησμένα με σάλτσα σόγιας, αλμυρές τάρτες με κρέμα κάσιους, λιαστές ντομάτες και βασιλικό και πιάτα με ποικιλία από φιλετάκια σειτάν και τέμπε με κινόα και σαλάτα.

7 μαγαζιά στην Αθήνα με ενδιαφέροντα νηστίσιμα πιάτα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νηστεία ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΗΣΤΕΙΑ φαλάφελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ