Δραματικές εικόνες: Σκοινοβάτης πέφτει από ύψος οκτώ μέτρων – Τη γλίτωσε με εκδορές [βίντεο] - iefimerida.gr

Δραματικές εικόνες: Σκοινοβάτης πέφτει από ύψος οκτώ μέτρων – Τη γλίτωσε με εκδορές [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δραματική πτώση ενός σχοινοβάτη από ύψος σχεδόν οκτώ μέτρων μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών κατέγραψε κάμερα σε τσίρκο της Ρωσίας.

Ο Σεργκέι Μαράκοφ εκτελούσε το νούμερό του, όταν ξαφνικά χαλάρωσε το τεντωμένο σκοινί με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά στα σανίδια που είχαν τοποθετηθεί από κάτω στο έδαφος. Το κοινό δεν πίστευε τα μάτια του όταν είδε τον σχοινοβάτη να ανασηκώνεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με τη βοήθεια δύο συνεργατών του, να βαδίζει και μάλιστα να κάνει υπόκλιση.

Μετά από έναν γρήγορο ιατρικό έλεγχο στο νοσοκομείο ο Μαράκοφ επέστρεψε μ’ έναν επίδεσμο στο χέρι στη σκηνή του τσίρκου Dovgalyuk Dynasty της πόλης Μπρατσκ και ολοκλήρωσε μάλιστα τον «Ισπανικό χορό» του καταχειροκροτούμενος από τους θεατές.

Ο Μαράκοφ είπε ότι το τεντωμένο σκοινί χαλάρωσε επειδή άρχισε να μαλακώνει το παγωμένο σιβηρικό έδαφος, όπου ήταν σφηνωμένοι οι δύο στύλοι που το συγκρατούσαν. Εκτέλεσε το νούμερό του χωρίς δίχτυ ασφαλείας, αλλά κατάφερε να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να επιβραδύνει κάπως την πρόσκρουση του σώματός του στο έδαφος. «Προπονούμαστε συνέχεια για το ενδεχόμενο μιας πτώσης κι έτσι πρόλαβα να αντιδράσω. Οι γιατροί είπαν ότι είμαι καλά. Δεν είναι τίποτε, μόνον ένας μώλωπας στο χέρι και μου έβαλαν επίδεσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ τσίρκο σχοινοβάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ