Γάλλος ματαντόρ χάρισε τη ζωή σε ταύρο που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Γάλλος ματαντόρ χάρισε τη ζωή σε ταύρο που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίθεση ενός ταύρου λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, αλλά ο νεαρός ταυρομάχος αποφάσισε να αφήσει το ζώο να ζήσει.

Ο αφηνιασμένος ταύρος τρύπησε με τα κέρατά του τον 20χρονο Άντι Γιουνές και τον έριξε κάτω. Ο Γιουνές, ο οποίος ήταν μόλις πέντε ετών όταν μπήκε για πρώτη φορά στην αρένα, μετείχε στο πασχαλινό φεστιβάλ Feria de Paques στην πόλη Αρλ, που ανοίγει τη γαλλική σεζόν ταυρομαχιών. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, αφού ο ταύρος κατάφερε να τον χτυπήσει με τα κέρατα στην ευαίσθητη περιοχή του, να τον ανασηκώσει στον αέρα και να τον σωριάσει στο έδαφος. Κουτσαίνοντας απομακρύνθηκε από το σημείο κι όταν κατά την αποχώρησή του τον σήκωσαν συνάδελφοί του στους ώμους, το πλήθος ζητωκραύγασε τον ταυρομάχο, που χάρισε τη ζωή στον ταύρο.

Αν και οι ταύροι θανατώνονται στο τέλος των ταυρομαχιών, εφόσον το ζώο επιδείξει ιδιαίτερες ικανότητες στη μάχη με τον ματαντόρ είθισται να το «συγχωρούν» και να το στέλνουν πίσω στη φάρμα, όπου μεγάλωσε, προκειμένου να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεται ο νεαρός ταυρομάχος. Ένα ανάλογο περιστατικό τον περασμένο Ιούλιο παρολίγο να αποδειχθεί μοιραίο για τη ζωή του. Ταύρος τον τραυμάτισε πρώτα σοβαρά στο σβέρκο και την περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενώ στη συνέχεια τρύπησε με τα κέρατά του τον Γιουνές και στους δύο μηρούς. Πέφτοντας κάτω ο 20χρονος Γάλλος τραυματίστηκε σοβαρά στη δεξιά πλευρά του κρανίου του με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική βλάβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία ΑΡΛ ταυρομαχία ΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ