Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σημερινή του στη συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, θα αποφασίσει πόσες θα είναι οι υποψηφιότητες για την ηγεσία του κινήματος, καθώς εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου, που έχει συγκεντρώσει τον αναγκαίο αριθμό υπογραφώ όπως ορίζει το καταστατικό, κανένα άλλο στέλεχος δεν το είχε καταφέρει.

Έτσι, αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα αποδεχθεί πολιτική έγκριση υποψηφιοτήτων, δηλαδή να είναι υποψηφία για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στελέχη που δεν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, όπως ορίζεται από το καταστατικό του κόμματος.

Ωστόσο, μια τέτοια απόφαση έχει θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, αφού μπορεί μεν να διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει μια εκλογική διαδικασία με μία μόνη υποψηφιότητα, αλλά δεν μπορεί να καθορίσει πόσες θα είναι τελικά οι υποψηφιότητες, που θα υποβληθούν.

Εάν υπερισχύσει η πολιτική απόφαση, τότε θα εγκριθεί και η υποψηφιότητα του Στέφανου Τζουμάκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι εξέφρασαν στις ομιλίες τους ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Χρήστος Παπουτσής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ