Το Volvo XC60 είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 - iefimerida.gr

Το Volvo XC60 είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο XC60 ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, κατακτώντας ακόμη ένα κορυφαίο βραβείο για τη Volvo, η οποία για πρώτη φορά πρωτεύει στο θεσμό του World Car of The Year.

Μάλιστα αυτό έγινε λίγες μέρες αφότου πρόσθεσε στη συλλογή της τον επίζηλο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018 για την Ευρώπη, με το νέο XC40.
Στις άλλες σημαντικές διακρίσεις που έχει στη συλλογή του το Volvo XC60, συμπεριλαμβάνεται και η πρωτιά στις δοκιμές του EuroNCAP για το 2017, που το καθιστά το ασφαλέστερο αυτοκίνητο σήμερα στον κόσμο.

«Είμαι ευτυχής που βλέπω τις προϊοντικές επενδύσεις μας να αποδίδουν», δήλωσε ο Χόκαν Σάμιουελσον, Πρόεδρος και CEO της Volvo Cars. «Απέναντι σε έναν σκληρό ανταγωνισμό, το XC60 αποδεικνύει ότι η Volvo διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό design, συνδεσιμότητας και ασφάλειας που απηχεί τις προτιμήσεις των πελατών σε παγκόσμια κλίμακα».

Στο ίδιο θεσμό το Nissan Leaf ανακηρύχθηκε «Παγκόσμιο Πράσινο Αυτοκίνητο» (World Green Car) -είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος τίτλος πηγαίνει σε φουλ ηλεκτρικό αυτοκίνητο-

Το Volvo XC60 είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 | iefimerida.gr 0

το VW Polo «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης» (World Urban Car),

Το Volvo XC60 είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 | iefimerida.gr 1

η BMW M5 «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων» (World Performance Car)

Το Volvo XC60 είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 | iefimerida.gr 2

και το Audi A8 «Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο» (World Luxury Car)

Το Volvo XC60 είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ