Νεαροί στο Καρπενήσι έκαψαν την ελληνική σημαία και έκαναν καταστροφές - iefimerida.gr

Νεαροί στο Καρπενήσι έκαψαν την ελληνική σημαία και έκαναν καταστροφές

κάψιμο ελληνικής σημαίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γης μαδιάμ τα έκαναν τρεις νεαροί στο Καρπενήσι, οι οποίοι όμως έδειξαν μία ιδιαίτερη προτίμηση στην ελληνική σημαία και το σύμβολο της Ορθοδοξίας τα οποία έκαψαν γκερμίζοντας ιστούς από τον προαύλιο ναό της Γενέσεως της Θεοτόκου.

Όμως, οι βανδαλισμοί δεν τελείωσαν εκεί. Αφού έσκισαν τις σημαίες, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων του δήμου και σε μια πινακίδα της Τροχαίας. Όμως, τους είδαν αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον 26χρονο και τον 31χρονο, ενώ ο 24χρονος συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Η έρευνα απέδειξε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν διαρρήξει στις 2 Μαρτίου το περίπτερο ενός 39χρονου από το οποίο είχαν κλέψει διάφορα φαγώσιμα και άλλα είδη, μέρος των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του 31χρονου. Στο σπίτι του 26χρονου βρέθηκαν έντεκα κροτίδες, γι' αυτό κατηγορήθηκε και για παράνομη κατοχή βεγγαλικών.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρπενησίου τους άσκησε δίωξη για προσβολή συμβόλων του κράτους, διακεκριμένες φθορές και κλοπή και διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ