Δούκισσα Νομικού: Πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Δούκισσα Νομικού: Πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δούκισσα Νομικού έφερε την περασμένη Κυριακή στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο σπίτι της και μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Η Δούκισσα Νομικού «ανέβασε» στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τους ακολούθους της να στέλνουν τις ευχές τους.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο μικρός Σάββας να κρατά το δάχτυλο του μπαμπά του και τη Δούκισσα Νομικού να γράφει στη λεζάντα:

«Κι όμως, δεν είναι ψέμα! Οι δυο άντρες της ζωής μου! Καλό μήνα ?#firstofapril

Πριν μια εβδομάδα ξαναγεννήθηκα μαζί με τον γιο μου! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος ως υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού, με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, γρήγορα και ανώδυνα, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που μου έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την ενέργεια σας».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις 1 Απρ, 2018 στις 8:25 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ