Διέρρηξε καφέ - μπαρ και πήρε όλα τα μπουκάλια ουίσκι - iefimerida.gr

Διέρρηξε καφέ - μπαρ και πήρε όλα τα μπουκάλια ουίσκι

Διέρρηξε καφέ μπαρ και πήρε όλα τα μπουκάλια ουίσκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν του έφταναν τα μετρητά που έκλεψε, ούτε τα τρόφιμα, αφού κατέστρεψε το μαγαζί, ο διαρρήκτης ενός καφέ μπαρ στην Λάρισα, έδειξε και μία ιδιαίτερη αδυναμία και στα αλκοολούχα ποτά, καθώς πήρε μαζί του και 15 φιάλες ουίσκι.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Γυρτώνης στην Λάρισα. Ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα την ώρα που αυτό δεν λειτουργούσε. Για να μπει μέσα, αποφάσισε να γκρεμίσει ολόκληρη την πρόσοψη, ζημιά αξίας άνω των 1000 ευρώ. Με γρήγορες κινήσεις μπήκε στο εσωτερικό του μαγαζιού, άρπαξε τα μπουκάλια, 60 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έφυγε με το αυτοκίνητό του.

Όμως, ένας υπάλληλος του καταστήματος που βρίσκονταν στην περιοχή τον είδε και έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον αναζητούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ