Kουμουτσάκος για Τουρκία: Μια χώρα αυταρχικής διακυβέρνησης, ταραξίας και αβέβαιος σύμμαχος - iefimerida.gr

Kουμουτσάκος για Τουρκία: Μια χώρα αυταρχικής διακυβέρνησης, ταραξίας και αβέβαιος σύμμαχος

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως περιφερειακό ταραξία και αβέβαιο σύμμαχο χαρακτηρίζει ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ την Τουρκία, μετά τις νέες δηλώσεις για τα Ίμια.

«Για μία ακόμη φορά με τις απαράδεκτες δηλώσεις για τα Ίμια, η Τουρκία επιβεβαιώνει την πεποίθηση που κυριαρχεί γι´ αυτήν στο Δυτικό Κόσμο. Μια χώρα αυταρχικής διακυβέρνησης που παράγει αστάθεια κ´ ένταση στην ευρύτερη περιοχή. Ένας περιφερειακός "ταραξίας" κ´ αβέβαιος σύμμαχος», τονίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος με ανάρτησή του στο twitter, απαντώντας στη νέα τουρκική πρόκληση για τα Ίμια.

Για μία ακόμη φορά με τις απαράδεκτες δηλώσεις για τα Ίμια,η Τουρκία επιβεβαιώνει την πεποίθηση που κυριαρχεί γι ´αυτήν στο Δυτικό Κόσμο. Μια χώρα αυταρχικής διακυβέρνησης που παράγει αστάθεια κ´ένταση στην ευρύτερη περιοχή.
Ένας περιφερειακός "ταραξίας" κ´αβέβαιος σύμμαχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ