Ένας Έλληνας ετοιμάζεται να κατακτήσει την κορυφή της παγκόσμιας πυγμαχίας! - iefimerida.gr

Ένας Έλληνας ετοιμάζεται να κατακτήσει την κορυφή της παγκόσμιας πυγμαχίας!

Την κορυφή της παγκόσμιας πυγμαχίας ετοιμάζεται να κατακτήσει ένας Έλληνας!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερήφανο τον ελληνισμό σε κάθε μεριά της γης ετοιμάζεται να κάνει ο Ντόνοβαν Γεωργίου, ο οποίος θα δώσει την μάχη προκειμένου να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην πυγμαχία, στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, της Νέας Υόρκης.

Το θρυλικό γήπεδο, το επόμενο Σάββατο, την ημέρα του μεγάλου αγώνα δηλαδή, θα κατακλυστεί από Έλληνες της Αμερικής οι οποίοι θα δώσουν ένα δυναμικό παρών, με ελληνικά συνθήματα και ελληνικές σημαίες, για να στηρίξουν το ελληνόπουλο στην μεγάλη του αυτή επιτυχία. Με σύνθημα του, το «Πάμε Ελλάδα» ο Ντόνοβαν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Edwin «La Bomba» Rodriguez και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Ντόνοβαν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο μέσα σε ένα άκρως ελληνικό περιβάλλον. Στο σπίτι, η οικογένεια Γεωργίου, μιλούσε μόνο ελληνικά και όπως όλες οι παραδοσιακές οικογένειες το τραπέζι τους ήταν γεμάτο με ελληνικά φαγητά. «Πάντα γιορτάζαμε και γιορτάζουμε όλες τις ελληνικές γιορτές και το ελληνικό φαγητό δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι μας» εξηγεί ο ίδιος. Από μικρός ο Ντόνοβαν ήξερε ότι ήθελε να ακολουθήσει την πυγμαχία. Κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων ο ίδιος βρέθηκε αμέτρητες φορές μέσα στα γυμναστήρια και τα ρινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ