Η απίθανη απάντηση της Σπυροπούλου όταν την ρώτησαν αν «έτρωγε» τους συνεργάτες της - iefimerida.gr

Η απίθανη απάντηση της Σπυροπούλου όταν την ρώτησαν αν «έτρωγε» τους συνεργάτες της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor έχει γίνει πολύ λόγος για όσα γράφονταν στο παρελθόν για τη συμπεριφορά της στους συνεργάτες της.

Μετά από ένα μπαράζ αποχωρήσεων συνεργατών της από την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» που παρουσίαζε παλαιότερα στον Alpha, η Σάσα Σταμάτη σε σχόλιο από το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 όπου συμμετείχε τότε είχε πει μεταξύ άλλων ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδιωχνε τους συνεργάτες της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αντιδράσει καταθέτοντας αγωγή σε βάρος της Σάσας Σταμάτη και η υπόθεση έφθασε στο δικαστήριο.

Ο χρόνος πέρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από τον Alpha, ενώ φέτος συμμετείχε στο Survivor κερδίζοντας μάλιστα τις εντυπώσεις για το χαρακτήρα που έδειξε στο παιχνίδι. Εδώ και μερικές ημέρες είναι εκτός Survivor και αποτελεί ένα από τα περιζήτητα για συνεντεύξεις πρόσωπα της σόουμπιζ.

Ετσι, ο φακός της εκπομπής Ooh La La που παρουσιάζει η Σάσα Σταμάτη την εντώπισε και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την εποχή της παραμονής της στον Alpha και τις φημολογούμενες διαφωνίες με τους συνεργάτες της;

«Ισχύει ότι "έτρωγες" τους συνεργάτες σου;», ρωτήθηκε. «Ήμουν φαγανή μάλλον», απάντησε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τη Σάσα Σταμάτη:«Αυτό είχε ξεπεράσει κάθε όριο και επειδή η οικογένειά μου είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ με τα συγκεκριμένα σχόλια, δεν είχα άλλο τρόπο, εκτός από το να κινηθώ δικαστικά, που δεν ήταν και το καλύτερό μου. Δεν ζήτησα εγώ κάποιο χρηματικό ποσό, αυτά τα ορίζουν οι δικηγόροι και τα δικαστήρια».

Στο τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραδέχτηκε πως εάν το περιστατικό συνέβαινε σήμερα, θα αντιδρούσε διαφορετικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

«Μπορεί να ήταν παρατραβηγμένο όλο αυτό με την αγωγή, αλλά δεν είχα άλλο τρόπο την συγκεκριμένη εποχή. Αν μου συνέβαινε τώρα δεν νομίζω να το ξαναέκανε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ