Συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ στην ενέργεια και την γεωργία - iefimerida.gr

Συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ στην ενέργεια και την γεωργία

Συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ στην ενέργεια και την γεωργία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα καταφθάνουν μέσα στο επόμενο διάστημα, Ισραηλινοί αξιωματούχοι, οι οποίοι όπως φαίνεται θα πραγματοποιούν τακτικές επισκέψεις στην χώρα μας προκειμένου να συζητηθεί η συνεργασία των δύο χωρών στην γεωργία και τον τομέα της ενέργειας.


Με «καυτό» κλάδο της ενέργειας, ο αρμόδιος υπουργός (Ενέργειας και Υδάτων) του Ισραήλ Ούζι Λαντάου φθάνει σε λίγες ημέρες για συνομιλίες στην Αθήνα. Στις συναντήσεις που θα έχει με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης θα συζητήσει το θέμα της εγκατάστασης υποθαλάσσιου καλωδίου ηλεκτρικής ενέργειας ανάμεσα στα κράτη της Νοτιονατολικής Μεσογείου, σχέδιο που φέρει την ονομασία «Euroasia Interconnect».

Συγκεκριμένα, η επίσκεψη του ισραηλινού υπουργού θα συνοδευτεί από την υπογραφή μνημονίου ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο Ισραήλ.

Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται επίσης να επισκεφτεί την Αθήνα η κυρία Ορίτ Νοκέντ, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του Ισραήλ. Κύριο αντικείμενο της επίσκεψης θα είναι η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες για την ανάπτυξη των αγροτικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ