«I’m back»: Οι πρώτες λέξεις του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά - iefimerida.gr

«I’m back»: Οι πρώτες λέξεις του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά

Φωτογραφία: AP/ Chris Pizzello
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καλή διάθεση είναι ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μετά την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, στο Λος Αντζελες.

«I’m back», ήταν οι πρώτες του λέξεις, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Ντάνιελ Κέτσελ. Ο 70χρονος υποβλήθηκε σε νέα αντικατάσταση της πνευμονικής του βαλβίδας, η οποία είχε αντικατασταθεί για πρώτη φορά το 1997 εξαιτίας εκ γενετής βλάβης της καρδιάς του.

Τότε ο Σβαρτσενέγκερ είχε διαψεύσει ότι το πρόβλημα στην καρδιά του είχε προκύψει από τη χρήση στεροειδών την περίοδο που ήταν bodybuilder, κάτι που όμως έχει παραδεχθεί ότι έκανε.

Η βαλβίδα που είχε τοποθετήσει το 1997 είχε συγκεκριμένο χρόνο ζωής και «τον ξεπέρασε, οπότε επέλεξε να την αντικαταστήσει χθες μέσω μιας λιγότερο επεμβατικής διαδικασίας με αντικατάσταση βαλβίδας μέσω καθετήρα», εξήγησε ο Κέτσελ μέσω Twitter.

Ωστόσο η ανακοίνωση δεν επιβεβαίωσε την είδηση που μετέδωσε ο ιστότοπος TMZ, σύμφωνα με τον οποίο υπήρξαν επιπλοκές στη διάρκεια της αντικατάστασης βαλβίδας με καθετήρα, γεγονός που ανάγκασε τους γιατρούς να προχωρήσουν σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Ο Αυστριακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς ευχήθηκε στον Σβαρτσενέγκερ γρήγορη ανάρρωσή και «πολλή δύναμη». Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κουρτς πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να τον συναντήσει τον Μάιο στη διάρκεια μιας προγραμματισμένης διάσκεψης για το κλίμα.

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP, DPA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ