Σφαιρόπουλος: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος» - iefimerida.gr

Σφαιρόπουλος: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Μάλαγα ήταν σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο η βασική αιτία της ήττας των «ερυθρόλευκων» από την Ουνικάχα στην παράταση (87-85).

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε στα λάθη των παικτών του στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αλλά του έξτρα πεντάλεπτου. «Σήμερα χάσαμε μια καλή ευκαιρία για να νικήσουμε, με βάση την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Στο τέλος δεν είχαμε συγκέντρωση. Χάσαμε την μπάλα τρεις φορές στα τελευταία δυόμιση λεπτά της κανονικής διάρκειας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει εύκολα καλάθια η Μάλαγα. Κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και τελικά να νικήσει στην παράταση. Συγχαρητήρια στη Μάλαγα για τη νίκη της. Έχουμε ακόμη ένα τελευταίο παιχνίδι πριν από τα πλέι οφ στην έδρα μας και θα κοιτάξουμε να το πάρουμε», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιαννης σφαιροπουλος Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ