Σκάνδαλο με τον πεθερό της Πίπα Μίντλεντον -Κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκάνδαλο με τον πεθερό της Πίπα Μίντλεντον -Κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου [εικόνες]

Φωτογραφία: Justin Tallis/Pool Photo via AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκάνδαλο βιασμού με πρωταγωνιστή τον πεθερό της Πίπα Μίντλεντον, Ντέιβιντ Μάθιους, ξέσπασε και προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια της δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα.

Ο Μάθιους κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανηλίκου κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Γαλλία, την περίοδο 1998-1999. Η κατηγορία αφορά δύο υποθέσεις. Η μία αφορά το 1998, σε νησί της Καραϊβικής, σε ξενοδοχείο των 7.000 ευρώ τη βραδιά και η δεύτερη το 1999, σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Η γαλλική εισαγγελία κατηγορεί τον 74χρονο για βιασμό ανηλίκου και στις 27 Μαρτίου δόθηκε εντολή για τη σύλληψή του. Ο Μάθιους απολογήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος με τον εισαγγελέα αποφάσισαν την δίωξή του και την προσωρινή του κράτηση. Ο πεθερός της Πίπα Μίντλεντον αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους, οι οποίοι δεν ανακοινώθηκαν από τις αρχές.

Σκάνδαλο με τον πεθερό της Πίπα Μίντλεντον -Κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του, κινδυνεύει με κάθειρξη ακόμη και 15 ετών.

Η γαλλική νομοθεσία ορίζει πως η απαγγελία κατηγοριών σημαίνει την έναρξη της επί της ουσίας έρευνας, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή όχι.

Σκάνδαλο με τον πεθερό της Πίπα Μίντλεντον -Κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ