Euroleague: Ο Σπανούλης ξεπέρασε τον Διαμαντίδη -Πρώτος στις ασίστ στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Euroleague: Ο Σπανούλης ξεπέρασε τον Διαμαντίδη -Πρώτος στις ασίστ στην Ευρώπη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε γρήγορα τέσσερις ασίστ που χρειαζόταν κόντρα στη Μάλαγα και έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της Euroleague.

Ο αρχηγός του ΟΣΦΠ ξεπέρασε τις 1255 τελικές πάσες του Δημήτρη Διαμαντίδη και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του… βάθρου στην εν λόγω κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειάστηκε έξι παιχνίδια λιγότερα (272 έναντι 278) για να ξεπεράσει τον 3D και να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και μέχρι πρότινος Νο1 σε ασίστ στη διοργάνωση, υποκλίθηκε στον ηγέτη του Ολυμπιακού και εξήγησε γιατί είναι χαρούμενος. «Βασίλη, κατ' αρχάς συγχαρητήρια... Το αξίζεις. Όλα αυτά τα χρόνια έχεις αποδείξει ότι είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν ποτέ στην Ευρωλίγκα. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος γιατί είσαι Έλληνας παίκτης και αυτό το βραβείο θα μείνει σε ελληνικά χέρια», αναφέρει στο video της Euroleague ο Διαμαντίδης για τον Σπανούλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ