MyAvis.gr, εκεί που κάθε επιλογή γίνεται πράξη [εικόνες] - iefimerida.gr

MyAvis.gr, εκεί που κάθε επιλογή γίνεται πράξη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτοκίνητο. Ένα εργαλείο που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της σύγχρονης καθημερινότητας, μια δεδομένη ανάγκη για κάθε σύγχρονο άνθρωπο.

Με το leasing να κατακτά ολοένα και περισσότερο τη σύγχρονη αγορά της αυτοκίνησης, η Avis, η μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στη χώρα, στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών της, δίνει πλέον την δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους.

MyAvis.gr, εκεί που κάθε επιλογή γίνεται πράξη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το νέο website της εταιρείας , www.myavis.gr, που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες και επαγγελματίες, όσο και σε επιχειρήσεις, δίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα διαμόρφωσης προσφοράς μακροχρόνιας μίσθωσης online. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει με βάση τον κατασκευαστή, όποιο μοντέλο και τύπο αυτοκινήτου ή επαγγελματικού οχήματος επιθυμεί, να προσθέσει ή να αλλάξει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εξοπλισμό, να διαλέξει κινητήρα και τύπο καυσίμου, ακόμα και το χρώμα της προτίμησής του.

MyAvis.gr, εκεί που κάθε επιλογή γίνεται πράξη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Επιπλέον, η τιμή μίσθωσης του οχήματος έρχεται στα μέτρα του οδηγού με την επεξεργασία των χαρακτηριστικών που έχει ήδη επιλέξει, τα ετήσια χιλιόμετρα και την διάρκεια μίσθωσης που επιθυμεί . Mε ένα click το site παρουσιάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές και τιμές για την μακροχρόνια μίσθωση του οχήματος.

MyAvis.gr, εκεί που κάθε επιλογή γίνεται πράξη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Παράλληλα, στο νέο MyAvis.gr περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες leasing που προσφέρει η Avis καθώς και τα top deals που κάθε εβδομάδα ανανεώνονται και παρουσιάζουν το μεγαλύτερο εύρος επιλογών της αγοράς για όλους τους τύπους Ι.Χ. και επαγγελματικών οχημάτων.

MyAvis.gr, εκεί που κάθε επιλογή γίνεται πράξη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Avis, με την καινοτομία που χαρακτηρίζει όλες τις στρατηγικές της επιλογές, με το νέο website MyAvis.gr κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά αποδεικνύοντας ότι κάθε επιλογή μπορεί να γίνει πράξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Avis leasing rent
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ