Survivor 2: Τι συμβαίνει τελικά με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο -Οργιάζουν οι φήμες για... μεταγραφή [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 2: Τι συμβαίνει τελικά με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο -Οργιάζουν οι φήμες για... μεταγραφή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είναι εξαιρετικά πιεσμένος το τελευταίο διάστημα.

To Survivor 2 είναι ένα ριάλιτι το οποίο εκτός από τις αντοχές μετράει και τα νεύρα των συμμετεχόντων. Και όπως φαίνεται το 36χρονο μοντέλο έχει αγγίξει τα όρια του.

Για αυτό και το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι κόντρες του με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του και δυστυχώς έχει απομονωθεί. Οπως περιγράφουν οι συμπαίκτες του ο ίδιος ήταν αυτός που επέλεξε να περνά τη μέρα του μόνος του σε μια παραλία παραπέρα κάτι το οποίο σίγουρα τον «αγρίεψε» με αποτέλεσμα να έρθουν και οι καβγάδες. Οπως βλέπουμε δε οι τηλεθεατές, όλοι ξαφνικά στράφηκαν εναντίον του, ακόμη και όσοι μέχρι πριν λίγο καιρό έκαναν κολλητή παρέα μαζί του. Ο Αγόρου εξαφανίστηκε, το ίδιο και η Ντάρια οι οποίοι προτιμούν να περνούν το χρόνο τους με τον... Ηλία και την Μελίνα τους οποίους στόλιζαν μέχρι πρότινος ακόμη και για το γεγονός ότι... ανάσαιναν.

Και κάπως έτσι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος έγινε ο αδύναμος -αν και δυνατός αγωνιστικά- κρίκος της ομάδας.

Χθες στο Survivor Panorama αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν με τον Θοδωρή των Μαχητών του Survivor 2, και μεταξύ άλλων ειπώθηκε ότι το μοντέλο θα φύγει από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι συνεργάτες της, αλλά και η πρώην παίκτρια των Διασήμων, Ελένη Χατζίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, σχολιάζοντας το γεγονός ανέφεραν ότι θεωρούν ότι οι νέοι παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο ριάλιτι επιβίωσης μετέφεραν στους συμπαίκτες τους τις αντιδράσεις του κόσμου. Συνεπώς, αυτό εξηγεί την αλλαγή στάσης του Αγόρου απέναντι στους υπόλοιπους, αλλά και το χαμηλό προφίλ που κρατάει στα αγωνίσματα.

Από την άλλη, ο Θοδωρής φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, ενώ η Χατζίδου υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του θυμίζει εκείνη της Ειρήνης Παπαδοπούλου από τον περσινό κύκλο του παιχνιδιού, κάτι που σίγουρα δεν βρίσκει σύμφωνο το Twitter.

Μάλιστα, ο πρώην μαχητής Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε ότι αν ο Θοδωρής αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς δεν θα του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Την ίδια ώρα το Τwitter που εν προκειμένω δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα -αφού δεν ψηφίζει το κοινό για κάτι- αλλά όσο και να το κάνουμε έχει... ένστικτο, υποψιάζεται ότι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος το πιθανότερο είναι να πάρει μεταγραφή για τους Διασήμους.

  • #survivorGR Για το καλο ολων ο Τεο εδω και τωρα στους διασημους
  • Στείλτε τον Τεο στους διάσημους να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι  #survivorGR
  • #SurvivorGR προβλέπω την άλλη βδομάδα ότι ο τεο θα πάει στους διάσημους.ειδικα τώρα που γίνονται 8.θα πέσει στο τραπέζι ψηφοφορία στους μαχητές να στείλουν κάποιον στους διάσημους.
  • Την επόμενη φορά θα ψηφίσουν οι Μαχητές δύο συμπαίκτες τους να πάνε με τους διάσημους για να διατηρηθούν οι ισορροπίες των ομάδων και θα ψηφίσουν Τεό και Φελιτσια να πάνε στους διασήμους #survivorGR
  • Γουστάρω να στείλουν Τεο και Iron Barbie στους διάσημους. #survivorGR
  • να στειλουν τον τεο στους διασημους μπας και φυγει την αλλη βδομαδα.....
  • Όπως είπα πριν από μέρες προορίζουν τον Τεό να πάει στους διάσημους ...
  • Θα φύγει ο χάρος θα έρθει το βάρος   #survivorGR
  • Αν θελει να ανεβασει τα νουμερα η παραγωγη, να στειλει τον ΤΕΟ στους Διασημους και να κανει κλικα με τον Μουρουτσο. Θα καουν τα μηχανακια της AGB λεμε !!!
  • #survivorGR Ο Τεο πρεπει να παει στους διασημους Εκει θα βρει αληθινους ανθρωπους και ηρεμια εσωτερικη
  • Ωρα για περπάτημα: 9 διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας που θα απολαύσεις- Με θέα, πράσινο και νεοκλασικά [εικόνες]#survivorgr Οι μαχητές θα στείλουν παίχτη απέναντι . Λογικά θα ήταν η ροδάνθη. Αυτό θα αποδυνάμωνε περισσότερου τους διάσημους.
  • Έπρεπε να δημιουργηθούν οι συνθήκες να φύγει κάποιος άλλος χωρίς να φανεί το στήσιμο (που πάει σύννεφο). Ο τέο θα είναι ο νέος σπαλιάρας.....

Μάλιστα διεξάγουν και σχετικό poll:

#survivorgr πιστευετε οτι ο Τεο θα φυγει απο μαχητες
και θα παει στους Διασημους?

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ