Συνελήφθη 44χρονος στην Κρήτη -Κατηγορείται ότι θανάτωσε με αιχμηρό αντικείμενο 100 πρόβατα - iefimerida.gr

Συνελήφθη 44χρονος στην Κρήτη -Κατηγορείται ότι θανάτωσε με αιχμηρό αντικείμενο 100 πρόβατα

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 44χρονου, προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας.

Για το ίδιο αδίκημα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα δύο ατόμων, 39 και 40 χρόνων, τα οποία αναζητούνται.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η σύλληψη του 44χρονου έγινε ύστερα από καταγγελία άνδρα ότι χθες βράδυ άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε περιφραγμένη αγροτική τοποθεσία ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Μινώα-Πεδιάδος, όπου με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου θανάτωσαν εκατό προβατοειδή. Από την έρευνα του αστυνομικού τμήματος Μινώα-Πεδιάδος προέκυψε η εμπλοκή του 44χρονου στην παραπάνω πράξη.

Ο φερόμενος, ως δράστης, ύστερα από αναζήτηση των Αρχών, συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ