Πέθανε η γυναίκα του Αζέρου δημοσιογράφου που πυροβόλησαν στη Γαλλία - iefimerida.gr

Πέθανε η γυναίκα του Αζέρου δημοσιογράφου που πυροβόλησαν στη Γαλλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η γυναίκα του δημοσιογράφου που δέχθηκε επίθεση μαζί με τον άνδρα της από άγνωστο στην Γαλλία.

Η γυναίκα είναι νεκρή, καθώς την πυροβόλησαν στο κεφάλι, ενώ ο 39χρονος Ραχίμ Ναμαζόφ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με πυροβολισμούς στην πλάτη.

Πέθανε η γυναίκα του Αζέρου δημοσιογράφου που πυροβόλησαν στη Γαλλία   | iefimerida.gr 0

Ο Αζέρος δημοσιογράφος Ραχίμ Ναμάζοφ (φωτογραφία: Facebook)

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 9 πμ (τοπική ώρα) όταν ένα Audi πλησίασε το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Ο ένοπλος κατέβηκε από το όχημά του και έριξε επτά σφαίρες προτού διαφύγει. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τελικά πέθανε λίγες ώρες αργότερα σε νοσοκομείο της Τουλούζης. Ο σύζυγός της τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη από την ένοπλη επίθεση.

Ο Ραχίμ Ναμάζοφ είχε φυλακιστεί και δεχθεί απειλές κατά της ζωής του στο Αζερμπαϊτζάν προτού εξοριστεί. Έχει καταφύγει στην Τουλούζη με την οικογένειά του από το 2010.

Πέθανε η γυναίκα του Αζέρου δημοσιογράφου που πυροβόλησαν στη Γαλλία   | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: ladepeche.fr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ