Η νέα ανάρτηση του Ηλία Βρεττού: Δίνω μάχη με το σώμα, τα νεύρα και την ψυχολογία μου - iefimerida.gr

Η νέα ανάρτηση του Ηλία Βρεττού: Δίνω μάχη με το σώμα, τα νεύρα και την ψυχολογία μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του αγώνα αποκατάστασης δίνει ο γνωστός τραγουδιστής, Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και είχε σαν αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο τραγουδιστής, θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και έκανε την εξής ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram:

Το ότι με είδατε όρθιο να κάνω δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ξεπερνώντας εκείνη την ώρα τον εαυτό μου, δε σημαίνει ούτε κατά προσέγγιση πως έχω γίνει καλά και πως όλα τέλειωσαν... Όσο σημαντική ήταν η επιτυχημένη, Δόξα τω Θεώ, έκβαση των σοβαρότατων χειρουργείων στα οποία υποβλήθηκα, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο μακρής, δύσκολος και οδυνηρός αγώνας της αποκατάστασης, τον οποίο παλεύω με αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο! Κάθε μέρα είναι και μία μάχη... Μάχη με το σώμα σου, μάχη με την ψυχολογία σου, μάχη με τα νέυρα σου, μάχη με τον εαυτό σου... Θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι αυτή μου την προσπάθεια, να μην ασχολούμαστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας... Με αγάπη, ΗΒ

A post shared by Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) on Mar 29, 2018 at 3:32am PDT

«Το ότι με είδατε όρθιο να κάνω δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ξεπερνώντας εκείνη την ώρα τον εαυτό μου, δε σημαίνει ούτε κατά προσέγγιση πως έχω γίνει καλά και πως όλα τέλειωσαν… Όσο σημαντική ήταν η επιτυχημένη, Δόξα τω Θεώ, έκβαση των σοβαρότατων χειρουργείων στα οποία υποβλήθηκα, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο μακρύς, δύσκολος και οδυνηρός αγώνας της αποκατάστασης, τον οποίο παλεύω με αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο! Κάθε μέρα είναι και μία μάχη… Μάχη με το σώμα σου, μάχη με την ψυχολογία σου, μάχη με τα νεύρα σου, μάχη με τον εαυτό σου… Θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι αυτή μου την προσπάθεια, να μην ασχολούμαστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Βρεττός τροχαίο χειρουργεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ