Τουρκικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις Καμμένου: Αλαζονικές, στοχοποιεί ξανά την Τουρκία - iefimerida.gr

Τουρκικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις Καμμένου: Αλαζονικές, στοχοποιεί ξανά την Τουρκία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα περισσότερα τουρκικά Μέσα σχολιάζουν σήμερα τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου «θυμηθείτε ότι το 1821 χάσατε από την Ελλάδα».

  • Για παράτολμες δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας που ξεπερνούν πάλι τα όρια κάνει λόγο η yeniakit στην ηλεκτρονική έκδοσή της. 
  • Αλαζονική χαρακτηρίζει την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας η ιστοσελίδα Haberler
Τουρκικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις Καμμένου: Αλαζονικές, στοχοποιεί ξανά την Τουρκία | iefimerida.gr 0

  • Ο Έλληνας υπουργός στοχοποιεί ξανά την Τουρκία, γράφει η Χουριέτ 
Τουρκικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις Καμμένου: Αλαζονικές, στοχοποιεί ξανά την Τουρκία | iefimerida.gr 1
  • O Έλληνας υπουργός μίλησε και πάλι βαριά, γράφει η τουρκική ιστοσελίδα Diken. Όπως αναφέρει, ο Πάνος Καμμένος από το Ερεβάν χρησιμοποίησε σκληρή ρητορική εναντίον της Τουρκίας στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αρμένιο ομόλογό του. 

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αρμενία, επισκέφθηκε τη διεθνή έκθεση όπλων και αμυντικής τεχνολογίας «ArmHiTec 2018». Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας της Αρμενίας Vigen Sargsyan.

Από εκεί δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξηγήσουμε στην Τουρκία ότι θέλουμε την ειρήνη», σπεύδοντας να προσθέσει με νόημα: «Αλλά πρέπει να της θυμίσουμε ότι σε πολλές στιγμές της ιστορίας της -και ιδίως τις στιγμές της ιστορίας που έχουν κατά νου, της μεγάλης οθωμανικής αυτοκρατορίας- ηττήθηκε, όπως το 1821 στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος τουρκικά ΜΜΕ 1821
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ