Για αυτή την ηθοποιό άφησε ο Τζάστιν Θερού την Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] - iefimerida.gr

Για αυτή την ηθοποιό άφησε ο Τζάστιν Θερού την Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες]

Ο ηθοποιός Τζάστιν Θέροου. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το χωρισμό του από την Τζένιφερ Άνιστον πριν από 2 μήνες περίπου, ο Τζάστιν Θέροου φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή του εργένη στη Νέα Υόρκη.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες κάνουν λόγο για μια πιθανή σχέση μεταξύ του Θέροου και της καλλιτέχνιδας και φωτογράφου Πέτρα Κόλινς, την οποία κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. Αλλά τώρα, νέα φωτογραφικά στοιχεία έχουν προκύψει και συνδέουν τον ηθοποιό με την επίσης, ηθοποιό, Όμπρεϊ Πλάζα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, οι Θέροου και Πλάζα εντοπίστηκαν να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί.

A post shared by aubrey plaza (@plazadeaubrey) on Mar 2, 2018 at 5:46pm PST

Ωστόσο, οι δυο τους είναι παλιοί φίλοι. Οι δύο ηθοποιοί έχουν κάποιο παρελθόν, αλλά επαγγελματικό. Πίσω στο 2010, ο Θέροο έκανε μια γκεστ εμφάνιση δίπλα στην Πλάζα στη σειρά «Parks and Recreations».

Σύμφωνα με πηγές, η πρόσφατη συνάντηση των δύο ηθοποιών ήταν αποκλειστικά και μόνο σχετική με τη δουλειά τους. «Συναντήθηκαν για να συζητήσουν ένα πιθανό κινηματογραφικό πρότζεκτ» εξήγησε μια πηγή στο People.

A post shared by aubrey plaza (@plazadeaubrey) on Nov 14, 2017 at 12:13pm PST

Για αυτή την ηθοποιό άφησε ο Τζάστιν Θερού την Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Πλάζα πιο πρόσφατα, είχε σχέση με τον σκηνοθέτη Τζεφ Μπαένα. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο φανταστικό δράμα του 2014 «Life after Beth» και πιο πρόσφατα στην ταινία του 2017 «The Little Hours».

Ωστόσο, η Daily Mail ισχυρίζεται πως η Πλάζα και ο Μπαένα δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, πράγμα που σημαίνει ότι η 34χρονη ηθοποιός, όπως ο Θέροου, μπορεί να είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Θέροου Όμπρεϊ Πλάζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ