Αμετανόητος Κατσίκης: Η «μονταζιέρα» διεστρέβλωσε τις δηλώσεις μου περί ανταλλαγής [βίντεο] - iefimerida.gr

Αμετανόητος Κατσίκης: Η «μονταζιέρα» διεστρέβλωσε τις δηλώσεις μου περί ανταλλαγής [βίντεο]

Γιώργος Κατσίκης (Φωτογραφία: Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης επιμένει ότι οι δηλώσεις του για την ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών με τους 2 Ελληνες, διαστρεβλώθηκαν.

Επανέλαβε δε, ότι απάντησε υποθετικά σε μια υποθετική ερώτηση.

«Έκανα δηλώσεις; Άκουσα από τον κ. Παναγιωτόπουλο της ΝΔ να μιλά για δικές μου δηλώσεις. Θα έλεγα σε οποιονδήποτε υιοθετεί αυτή την έκφραση και χαρακτηρισμό περί δηλώσεων στην αναφορά μιας προσωπικής σκέψης μέσα σε μια θεωρητική κουβέντα και υποθετικό διάλογο να πάει σε λεξικό να δει την έννοια της λέξης δήλωση» είπε αρχικά ο κ. Κατσίκης για να συνεχίσει: «Από το λεξικό «δήλωση» σημαίνει: «η ρητή έκφραση πληροφορίας γραπτά η προφορικά με ενημερωτικό χαρακτήρα». Ποια πληροφορία πιστεύετε εσείς και όσοι μας ακούν ότι έδωσε ο Κατσίκης σε μια ομάδα δημοσιογραφικής αλητείας σε ένα πρωινό στο ΣΚΑΪ. Εκτός αν είμαι λαγός όπως κάποιοι άλλοι είπαν. Ποια πληροφορία μετέφερα; Ήταν πληροφορία ή προσωπική σκέψη σε ένα υποθετικό διάλογο;»

Σχολιάζοντας το «άδειασμα» που του επιφύλαξε τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος όσο και τα στελέχη των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, Γιώργος Λαζαρίδης και Παναγιώτης Σγουρίδης υποστήριξε:

«Η μονταζιέρα του ΣΚΑΙ επηρέασε συναδέλφους και του δικού μου κινήματος και του κυβερνητικού εταίρου. Συνεπώς χαρακτηρίστηκα ανεύθυνος και ζημίωσα την πατρίδα μου. Το πιστεύετε ότι ζημίωσα την πατρίδα μου; Αν ήμουν Θεός θα σταματούσα τους πολέμους. Αυτό το εάν έγινε δήλωση που από τον ΣΚΑΙ και τη μονταζιέρα του εξαπλώθηκε και έφτασε στην Τουρκία. Αν αυτό δεν γινόταν θα είχε περάσει στα ψιλά. Αν έγινε ζημία ποιος την έκανε; Δεν πιστεύω ότι η ελαχιστότατά μου που υπηρετεί την πατρίδα θα μπορούσε να κάνει ζημιά. Πιστεύει κανείς ότι κάνοντας ζημιά θα μπορούσε ο Τούρκος να αλλάξει την προκλητικότητα που εκδηλώνει».

Ο ίδιος μίλησε και για fake news ενώ απευθυνόμενος στον κ. Κοντονή είπε «κ. Κοντονή παραπέμψατε στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που με καταδικάζουν όμως παραλείψατε να αναφερθείτε στην γραπτή μου ανακοίνωση που εξηγώ ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου».

Δείτε τις δηλώσεις Κατσίκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ που - κατά τα λεγόμενά του - «διαστρεβλώθηκαν»:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ