Το απόλυτο φαβορί του MasterChef μένει εκτός τελικού [εικόνες] - iefimerida.gr

Το απόλυτο φαβορί του MasterChef μένει εκτός τελικού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Twitter, οι χρήστες του Twitter καλύτερα έχουν χριστεί οι καλύτεροι spoilers όσον αφορά το MasterChef.

Εντοπίζοντας παίκτες που μπορεί εμείς ακόμη να βλέπουμε στις οθόνες μας αλλά έχουν βγει από το παιχνίδι (καθώς έχει γυριστεί καιρό πριν) ενημερωνόμαστε όλοι για το ποιοι προχωρούν και οδεύουν προς τελικό.

Αυτή τη στιγμή, στα επεισόδια που προβάλλονται τώρα, στον διαγωνισμό μαγειρικής παραμένουν οκτώ παίκτες και από αυτούς έχουν απαθανατιστεί εκτός σπιτιού η Μάγκυ Ταμπακάκη, ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο Αργύρης Αγλαμίσης, ο Σάββας Ληχανίδης και ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Εμεναν τρεις που ακόμη δεν είχε δει κανείς, ο Τιμολέων Διαμαντής, Χρήστος Γλωσσίδης και ο Γιώργος Φασιλής εί​ναι εκείνοι που δεν έχουν φωτογραφηθεί στον... έξω κόσμο. Πλέον όπως όλα δείχνουν μένουν τρεις, καθώς το κοινό εντόπισε να... κυκλοφορεί ελεύθερος και ο Τιμολέοντας.

Το απόλυτο φαβορί του MasterChef μένει εκτός τελικού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παραπλανητικό ή όχι, θα δούμε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια!

Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν οι δύο προαναφερθέντες παίκτες που δεν έχουν φωτογραφηθεί εκτός σπιτιού πάνε στον τελικό του MasterChef.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ