Μητέρα 4 παιδιών ανέβασε στο διαδίκτυο τη «σκαμμένη» κοιλιά της από τις ραγάδες [εικόνες] - iefimerida.gr

Μητέρα 4 παιδιών ανέβασε στο διαδίκτυο τη «σκαμμένη» κοιλιά της από τις ραγάδες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ραγάδες της στο διαδίκτυο ανέβασε μία 23χρονη μητέρα 4 παιδιών και όλοι έσπευσαν να την... κράξουν.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη Doreen Ching, από την επαρχία Johor της Μαλαισίας, λέει ότι μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία με τις «βαθιές» ραγάδες στα social media αφού αποδέχτηκε τελικά ότι το σώμα της δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως ήταν πριν γεννήσει.

Μητέρα 4 παιδιών ανέβασε στο διαδίκτυο τη «σκαμμένη» κοιλιά της από τις ραγάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η φωτογραφία έχει μέχρι στιγμής πάνω από 12.000 κοινοποιήσεις και 23.000 likes.

Ωστόσο τα σχόλια ποικίλουν, καθώς ενώ πολλοί επιβράβευσαν τη νεαρή μητέρα για το θάρρος της, άλλοι ανέφεραν ότι τα σημάδια ήταν δικό της λάθος αφού επέλεξε να κάνει τόσα πολλά παιδιά.

Η Ching θυμάται στην τέταρτη εγκυμοσύνη της πως οι φίλοι της έλεγαν ότι η τέλεια σωματική διάπλασή της θα «καταστρεφόταν».

Μητέρα 4 παιδιών ανέβασε στο διαδίκτυο τη «σκαμμένη» κοιλιά της από τις ραγάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ίδια μάλιστα έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Ήμουν μόνο 21 ετών τότε, και σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να δεχτώ ότι η κοιλιά μου θα ήταν έτσι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την έξοδο από την αίθουσα τοκετού ήταν να κοιτάξω την κοιλιά μου και να κλάψω».

Στην αρχή η ίδια τα έβαλε με τον σύζυγό της, στον οποίο φώναζε «δώσε μου πίσω την κοιλιά μου», ωστόσο πλαστική επέμβαση δεν μπορούσε να κάνει καθώς δεν είχε τόσα λεφτά.

Μητέρα 4 παιδιών ανέβασε στο διαδίκτυο τη «σκαμμένη» κοιλιά της από τις ραγάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οταν όμως η ίδια ανέβασε την φωτογραφία της με τίτλο «μανταρίνι», άνθρωποι από την Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊβάν εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς εκείνη.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες την χαρακτήρισαν«γενναία» και «όμορφη» , αν και υπήρχαν και κάποιοι που θεώρησαν την εικόνα της “αποκρουστική.”

Μητέρα 4 παιδιών ανέβασε στο διαδίκτυο τη «σκαμμένη» κοιλιά της από τις ραγάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Πολλοί μου είπαν ότι η εικόνα ήταν άσχημη και αηδιαστική και ότι ήθελαν να κάνουν εμετό», ανέφερε η Doreen, προσθέτοντας «Μερικοί άνδρες δήλωσαν ότι γι’ αυτά τα αποτελέσματα φταίνε οι γυναίκες επειδή θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά».

Μητέρα 4 παιδιών ανέβασε στο διαδίκτυο τη «σκαμμένη» κοιλιά της από τις ραγάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Σας παρακαλώ σεβαστείτε τις γυναίκες αυτού του κόσμου, όπως η μητέρα σας και η γυναίκα σας, που αντέχουν στον τοκετό και συνεχίζουν να εργάζονται μετά την απόκτηση παιδιών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ραγάδες κοιλιά παιδιά μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ