Kάμπελ-Τέρλινγκτον-Εβανγκελίστα: O Kωστέτσος σε συλλεκτικό κλικ του 1991 με τις ιέρειες της μόδας - iefimerida.gr

Kάμπελ-Τέρλινγκτον-Εβανγκελίστα: O Kωστέτσος σε συλλεκτικό κλικ του 1991 με τις ιέρειες της μόδας

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες εβδομάδες, το Κεντρικό Αρχαιολογικό συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ηρώδειο.

Ο σχεδιαστής θα παρουσιάσει τις νέες του δημιουργίες στην πλατεία του αρχαιολογικού χώρου στις 30 Μαρτίου, στη 13:00.

30 μοντέλα θα φορέσουν τις δημιουργίες του και θα περπατήσουν χωρίς σκηνικά εφέ κυκλικά της πλατείας. Η επίδειξη θα διαρκέσει 20-30 λεπτά και οι θεατές της δεν θα υπερβαίνουν τους διακόσιους, με προσκλήσεις.

Μια ανάμνηση από την χρυσή εποχή του μόντελινγκ στην Ελλάδα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Γύρισε πίσω το ρολόι του χρόνου και ο δείκτης πήγε στη δεκαετία του 90, σε ένα fashion event που άφησε εποχή. Βρισκόμαστε στις αρχές του 90. Tρία top models που εκείνη την εποχή είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται ήρθαν στην Ελλάδα για 24 ώρες.

Λίντα Εβανγκελίστα, Κρίστι Τέρλινγκτον και Ναόμι Κάμπελ περπάτησαν στην πασαρέλα για χάρη του σχεδιαστή σε ένα fashion show που κοιτούσε πολύ μπροστά για την εποχή του.

Δείτε το συλλεκτικό κλικ του 1991 με τις ιέρειες της μόδας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ