Άννα Νταλάρα: Ο σύζυγός μου «πληρώνει» τη δική μου συμμετοχή στην πολιτική - iefimerida.gr

Άννα Νταλάρα: Ο σύζυγός μου «πληρώνει» τη δική μου συμμετοχή στην πολιτική

Άννα Νταλάρα: Ο σύζυγός μου «πληρώνει» τη δική μου συμμετοχή στην πολιτική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αννα Νταλάρα δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για πρόεδρο του κινήματος και ότι το κόμμα θα βγει λαβωμένο από τις εκλογές ενώ για τις αποδοκιμασίες και τις επιθέσεις εναντίον του συζύγου της Γιώργου Νταλάρα τόνισε ότι αυτή είναι η μοίρα ενός μοναχικού ανθρώπου και ότι πληρώνει την δική της συμμετοχή στην πολιτική.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Βήμα 99,5 τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει λαβωμένο από τις εκλογές αλλά «πρέπει να φέρουμε κοντά μας τον κόσμο αλλά όχι με «τσιτάτα» αλλά με καθαρές προτάσεις από αξιόπιστους φορείς μηνυμάτων».

Η Άννα Νταλάρα εξέφρασε την ανησυχία της για πιθανές ακραίες αντιδράσεις διαμαρτυρίας κατά την διάρκεια των εκλογών του ΠΑΣΟΚ από οπαδούς του κινήματος οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά είναι εξοργισμένοι.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι ο Γιώργος Νταλάρας παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν ξανά να προκαλέσουν επεισόδια εναντίων του , δεν θα σταματήσει τις συναυλίες ενώ τόνισε ότι ο σύζυγός της πληρώνει την δική της συμμετοχή στην πολιτική λέγοντας χαρακτηριστικά « αυτή είναι η μοίρα ενός μοναχικού ανθρώπου, ο Γιώργος έχει ξεκινήσει μέσα από τον κόσμο και παρά τις πολλές προτάσεις που έχει δεχθεί για να μπει στην πολιτική, έχει αρνηθεί»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ