Ο Κοτζιάς ψάχνει τώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό - iefimerida.gr

Ο Κοτζιάς ψάχνει τώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αναζήτησε τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους συναντήσει και να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Ηδη ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και αναμένεται να συναντηθούν την Μεγάλη Τρίτη.

Ο υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε και με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουμουτσάκος ζήτησε από τον ΥΠΕΞ να ενημερώσει τον ίδιο, λέγοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα. Ως εκ τούτου ο κ. Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τον κ. Κοτζιά την επόμενη εβδομάδα και ο ΥΠΕΞ θα ενημερώσει δι’ αυτής της οδού την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς πρώτα από όλους επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, προχθές, με τον οποίο συμφώνησαν να έχουν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, για τη Μεγάλη Δευτέρα προγραμματίζεται η συνάντηση του ΥΠΕΞ με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ας σημειωθεί ότι η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία, εδώ και μήνες, και τα κόμματα δεν έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, σε καμία φάση των διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Κοτζιάς ΥΠΕΞ πολιτικοί αρχηγοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ