Η Μελίσα Μακάρθι κατέπληξε τους φαν της με την εικόνα της -Eχασε 34 κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελίσα Μακάρθι κατέπληξε τους φαν της με την εικόνα της -Eχασε 34 κιλά [εικόνες]

AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Μελίσα Μακάρθι είναι γνωστή για τους κωμικούς της ρόλους και τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους της σε αγαπημένες ταινίες και σειρές.

Από την γλυκιά σύντροφο Μόλυ στη σειρά Mike & Molly, στον μπελά Tammy και στην τρελή αστυνομικό-ντουέτο με τη Σάντρα Μπούλοκ στο The Heat, η Μελίσα μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο και σπαρταριστές ατάκες.

Γνωστή για τον πληθωρικό της χαρακτήρα, ενσάρκωνε πάντα ρόλους με παραπάνω κιλά και πολύ χιούμορ. Ωστόσο, στις τελευταίες της φωτογραφίες, η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίζεται αγνώριστη.

Φαίνεται ότι τον τελευταίο χρόνο, η Μελίσα χάνει τα περιττά κιλά με βαθμιαίο αλλά υγιή ρυθμό. Η απώλεια βάρους λέγεται ότι συνδέεται με τον ρόλο της στο βιογραφικό δράμα «Can you forgive me?», αν και η ηθοποιός έχανε κιλά ήδη καιρό πριν.

Δείτε την μεταμόρφωση της Μελίσα Μακάρθι μετά την απώλεια βάρους στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελίσα Μακάρθι κιλά Ηθοποιός ρόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ