Ετσι θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον -Το εξαιρετικής ακρίβειας πρόγραμμα γέννας

Όπως θα περίμενε κανείς, η γέννηση ενός βασιλικού μωρού απαιτεί μεγάλη προετοιμασία. Από τις λεπτομέρειες της ασφάλειας στη σουίτα του νοσοκομείου που θα μείνει, μέχρι την ακριβή ώρα της γέννας, το σχέδιο γέννησης του νέου μωρού της Κέιτ Μίντλετον αποδεικνύει πως τα πάντα σχεδιάζονται με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Με την ημερομηνία τοκετού να πλησιάζει (περίπου στις 23 Απριλίου), μόλις επιβεβαιώθηκε πως η δούκισσα του Κέμπριτζ θα γεννήσει στην πολυτελή σουίτα στο Lindo Wing του Νοσοκομείου St. Mary στο Πάντιγκτον του Λονδίνου, όπως έκανε και με τα άλλα της δύο παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η βασιλική σουίτα στο St. Mary’s απέχει πολύ από το μέσο δωμάτιο ενός μαιευτηρίου, όπως αποκάλυψε μια πηγή στο US Weekly. Οι σουίτες φέρονται να φτάνουν και τα 9.650 δολάρια ανά ημέρα και η συγκεκριμένη σουίτα που θα γεννήσει η Κέιτ έχει ήδη σφραγιστεί από τα μέσα Μαρτίου.

«Η ασφάλεια κάνει συχνά εξονυχιστικούς ελέγχους στο δωμάτιο και στη συνέχεια σφραγίζεται κάθε φορά με ταινία ασφαλείας» ανέφερε η πηγή. «Είναι μια επιχείρηση υψίστης ασφαλείας. Τα πάντα μέσα στο δωμάτιο τσεκάρονται τακτικά».

Και παρά το γεγονός ότι η Κέιτ έχει γεννήσει κάτω από τα ίδια μέτρα ασφαλείας το 2013 και το 2015, ο ακριβής προγραμματισμός είναι εντυπωσιακός ακόμη και για το τρίτο μωρό.

«Τα πάντα σχεδιάζονται μέχρι τις πιο μικρές λεπτομέρειες» εξήγησε η βασιλική πηγή στο Us Weekly. Υπάρχει ακόμη και μία «ομάδα μωρού» σε υψηλό επίπεδο συναγερμού στο παλάτι του Κένσινγκτον, εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της γέννησης.

Η ομάδα (μεταξύ των οποίων και η μητέρα της Κέιτ, Κάρολ), « είναι αφιερωμένη στη διασφάλιση πως όλα θα είναι έτοιμα, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέχρι την ασφάλεια στο νοσοκομείο» εξηγεί η πηγή. «Υπάρχει ένα εφεδρικό σχέδιο για τα πάντα».

Όταν θα γεννήσει η 36χρονη Κέιτ, αυτή και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα πάνε με το αυτοκίνητό τους στην αίθουσα τοκετού του St. Mary’s (που απέχει ελάχιστα από το παλάτι) και θα ειδοποιήσουν το νοσοκομείο λίγα μόλις λεπτά προτού φτάσουν.

«Το νοσοκομείο θα ειδοποιηθεί μόλις πέντε λεπτά πριν από την άφιξη της Κέιτ» ανέφερε η βασιλική πηγή. Το χρονοδιάγραμμα είναι τόσο σφιχτό ώστε «να αποφευχθεί ο κίνδυνος κάποιος να διαρρεύσει πως η Κέιτ φεύγει από το παλάτι για να γεννήσει» εξηγεί η πηγή. «Κι επειδή όλα είναι οργανωμένα με τόση ακρίβεια, το νοσοκομείο μπορεί να χειριστεί ένα τόσο περιορισμένο χρονικό πλαίσιο».

Όσο για τον μικρό Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, η Κάρολ Μίντλετον είναι αυτή που θα τους φροντίσει στο παλάτι του Κένσινγκτον, όσο οι γονείς τους θα βρίσκονται στο νοσοκομείο.


Τέλος, όταν ο πέμπτος ή πέμπτη σε διαδοχή στο θρόνο έρθει στον κόσμο, όπως θέλει η παράδοση, μια επίσημη ανακοίνωση που θα αναφέρει την ημερομηνία και το χρόνο γέννησης του παιδιού, το φύλο και το βάρος του, θα αναρτηθεί σε καβαλέτο έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τη γέννηση του μωρού, η διαδικασία ανάκαμψης της μητέρας αναμένεται να είναι επίσης ταχεία. «Ανάλογα με το πώς θα νιώθει η Κέιτ, ελπίζει πως θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της την ίδια μέρα ή το επόμενο πρωί» δήλωσε η πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον γέννα St. Mary's ασφάλεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ