Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο - iefimerida.gr

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πορτογάλος Ζοσέ Μουρίνιο είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο σύμφωνα με έρευνα της αθλητικής ιστοσελίδα «futebolfinance.com».

Τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο Γκουαρδιόλα βρίσκονται στο στόχαστρο του πάμπλουτου ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπραμόβιτς που αναζητά τον διάδοχο του Αντρέ Βίλας Μπόας.

Στην Premier League, ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι της Μάντσεστερ Σίτι με ετήσιες απολαβές έξι εκατ. ευρώ.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι είναι πέμπτος στην λίστα ενώ οι Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (Μάντσεστερ Γ.), Κένι Νταλγκλίς (Λίβερπουλ), Αρσέν Βενγκέρ (Αρσεναλ) και Χάρι Ρέντναπ βρίσκονται στο «τοπ-10».

Μετά την παραίτηση του Φάμπιο Καπέλο από την εθνική Αγγλίας, ο Οτμαρ Χίτσφελντ, ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Παρόλο που ο Γερμανός αμείβεται με 2.6 εκατ. ευρώ τον χρόνο, απέτυχε να οδηγήσει την Ελβετία στην τελική φάση του Euro. O Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ομοσπονδιακός τεχνικός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας, έρχεται 22ος στην λίστα.Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ αμείβεται με 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Δεύτεροι στην λίστα είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα της Μπαρτσελόνα και ο Γκους Χίντινκ της Ανζί Μαχατσκάλα που «τσεπώνουν» 7.5 εκατ. ετησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ