Ξέσπασε στον Σώζοντα η Εύη Σαλταφερίδου- «Εμένα δεν θα μου μιλάς απότομα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασε στον Σώζοντα η Εύη Σαλταφερίδου- «Εμένα δεν θα μου μιλάς απότομα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δεν μπήκαν στο Survivor και οι νέοι παίκτες φαγώνονται μεταξύ τους.

Αυτή την φορά η θιγμένη της υπόθεση ήταν η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία αρπάχτηκε με τον Σώζοντα Παλαίστρος επειδή έμαθε πως ο παίκτης του Survivor μιλάει για αυτήν πίσω από την πλάτη της.

Εξηγώντας πως προτιμά να της μιλάει απότομα όταν είναι οι δυο τους και όχι μπροστά σε όλους, η Εύη Σαλταφερίδου δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Σώζοντα να αντιδράσει.

Με την σειρά του βέβαια ο Σώζων της εξήγησε πως όχι μόνο δεν της μιλάει απότομα, αλλά και πως δεν έχει πει άσχημα λόγια πίσω από την πλάτη της.

Συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε στην κάμερα τον λόγο που δεν κρατήθηκε και ξέσπασε προς τον παίκτη:

«Χωρίς να καταλάβω το λόγο ακριβώς μιλάει από πίσω για μένα. Τον έπιασα και του είπα ότι θα ήθελα, αν άλλη φορά έχει κάποιο πρόβλημα να έρθει να μου το πει. Μου είπε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο, ξέρω ότι έχει μιλήσει για μένα. Αυτά γίνονται κυρίως όταν είμαστε μόνοι μας. Θα μου μιλήσει απότομα όταν είμαστε μόνοι μας. Όταν είναι τα άλλα παιδιά μαζί δεν μιλάει έτσι. Δεν ήρθα στο Survivor γι’ αυτό το πράγμα, δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με αυτό. 39 χρονών άνθρωπος είναι, είμαι 28. Αν θέλει να ασχολείται με αυτά, δικαίωμά του είναι. Εγώ δεν θέλω να δώσω έκταση», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Σαλταφερίδου.

Βέβαια, η ένταση στην καλύβα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι δύο παίκτες έγιναν μπάχαλο και στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, η Εύη Σαλταφερίδου ψήφισε τον Σώζοντα στο συμβούλιο του νησιού, γιατί όπως ανέφερε την στεναχώρησε.

Από την πλευρά του ο Σώζων έριξε τα καρφιά του στην Εύη, λέγοντας πως το παιχνίδι είναι και ριάλιτι, με αποτέλεσμα όσοι δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά στα αγωνίσματα, να έχουν γενικά μία πιο υπερβολική συμπεριφορά έτσι ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Από την πλευρά της η Εύη ξεκαθάρισε ξανά πως δεν της άρεσε που ο Σώζων της μίλησε απότομα και πίσω από την πλάτη της, πράγμα που ο παίκτης αρνήθηκε ξανά.

Η Εύη Σκαρώνη αποφάσισε να πάρει μέρος στην συζήτηση «καρφώνοντας» τον Σώζοντα και αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος της είχε πει πως η Σαλταφερίδου έχει έρθει εδώ για να κάνει ριάλιτι.

Με την σειρά τους θέση πήραν και η Κατερίνα Δαλάκα με τον Ηλία Κρητικό, διορθώνοντας τον Σώζοντα για το θέμα του φαγητού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivorGR Survivor Survivor2 Survivorgreece
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ