Euroleague: Υπόκλιση Σπανούλη σε Καλάθη [βίντεο] - iefimerida.gr

Euroleague: Υπόκλιση Σπανούλη σε Καλάθη [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανταλλαγή... εγκωμιαστικών σχολίων προχώρησαν Νικ Καλάθης και Βασίλης Σπανούλης, με αφορμή το focus της Euroleague στον ιθύνοντα νου του Παναθηναϊκού, μετά το νέο ρεκόρ που κατέχει, το οποίο «άρπαξε» από τα χέρια του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο Νικ Καλάθης κατάφερε στην 28η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ σε μία σεζόν, προσπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη και ρίχνοντάς τον στη 2η θέση της σχετικής λίστας.

H διάκριση του Νικ Καλάθη, πάντως, δεν εμπόδισε τον προκάτοχο του ρεκόρ, Βασίλη Σπανούλη, να συγχαρεί τον ομογενή γκαρντ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας: «O Νικ πάντα είχε το IQ για να πασάρει σωστά την μπάλα. Φέτος το κάνει όλο και περισσότερο και πρέπει να τον συγχαρούμε για τα νούμερά του και για την σεζόν που κάνει».

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης ανταπέδωσε: «Είναι σπουδαίο να ξεπερνάς κάτι που έχει πετύχει ο Σπανούλης . Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και το να ξεπερνάς το ρεκόρ του, αποτελεί επιτυχία».

Τέλος, ο Τζέιμς Γκιστ επισήμανε ότι «είναι μεγάλο επίτευγμα να έχεις το ρεκόρ για τις περισσότερες ασίστ σε μία σεζόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικ Καλάθης Βασίλης Σπανούλης Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ