Συναγερμός στη FIFA: Ερευνα για ρατσιστικά σχόλια στο φιλικό Ρωσία-Γαλλία - iefimerida.gr

Συναγερμός στη FIFA: Ερευνα για ρατσιστικά σχόλια στο φιλικό Ρωσία-Γαλλία

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διεξαγωγή έρευνας για το ενδεχόμενο ρατσιστικών συνθημάτων εις βάρος παικτών της εθνικής Γαλλίας στη διάρκεια του νικηφόρου φιλικού αγώνα εναντίον της Ρωσίας θα προχωρήσει η FIFA.

Όπως μεταδόθηκε φωτογράφος που βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου φέρεται να άκουσε προσβλητικά σχόλια από την πλευρά του κόσμου στον αγώνα που βρήκε νικητές του «τρικολόρ» επί της Ρωσίας με 3-1, στην Αγία Πετρούπολη.

Αποδέκτες των αρνητικών σχολίων φέρονται να ήταν ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, και ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ. Η παγκόσμια συνομοσπονδία έκανε γνωστό την Τετάρτη (28/03) πως ξεκίνησε τη συλλογή στοιχείων και αφού έρθει σε συνεργασία με την υπηρεσία που βοηθά σε παρόμοιες υποθέσεις, θα προβεί στις ανάλογες κινήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ