Το ιδιαίτερο βασιλικό δώρο που θα λάβει από το παλάτι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ιδιαίτερο βασιλικό δώρο που θα λάβει από το παλάτι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μεγάλο, βασιλικό, δώρο αναμένεται να λάβει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ το επόμενο διάστημα. Αποστολέας η βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ποιο είναι αυτό το δώρο; Ενα οικογενειακό οικόσημο, το οποίο παραδοσιακά δίνεται στον πατέρα της νύφης μια εβδομάδα πριν το βασιλικό γάμο.

Το παλάτι του Κένσιγκτον και το Κολέγιο Οπλων το οποίο σχεδιάζει τα οικόσημα δεν σχολίασε πώς μπορεί να είναι αυτό που θα δωθεί στον Τόμας Μαρκλ.

Αυτό που δόθηκε πάντως στον πατέρα της Κέιτ Μίντλετον, μια εβδομάδα πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ τον Μάιο του 2011 ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Το ιδιαίτερο βασιλικό δώρο που θα λάβει από το παλάτι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το οικόσημο είχε τρία βελανίδια, ένα για το κάθε παιδί της οικογένειας (Κέιτ, Πίπα και Τζέιμς). Το βελανίδι είχε επιλεγεί καθώς η περιοχή Δυτικό Μπερκσάιρ από όπου κατάγονται έχει πολλές βελανιδιές. Επίσης, το βελανίδι είναι σύμβολο της Αγγλίας και της δύναμης.

Στη μέση του οικόσημου υπάρχει μια χρυσή ρίγα η οποία αντιπροσωπεύει την μητέρα της Κέιτ, Κάρολ Μίντλετον, της οποίας το πατρικό όνομα είναι Γκολντσμίθ. Το οικόσημο συμβολίζει ακόμη την αγάπη της οικογένειας για την εξοχή και έχει φυσικά τα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δύο χρόνια μετά το γάμο τους Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παρουσίασαν το δικό τους, συζυγικό οικόσημο. Πρόκειται για ένα οικόσημο με δυο ασπίδες μια για κάθε σύζυγο. Σε κάθε ασπίδα υπάρχει το οικογενειακό οικόσημο καθενός, αριστερά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και δεξιά της Κέιτ Μίντλετον. Σ' αυτό του πρίγκιπα Γουίλιαμ υπάρχει ένα κόκκινο σχέδιο στη μέση που συμβολίζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το ιδιαίτερο βασιλικό δώρο που θα λάβει από το παλάτι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ