Η νέα limited συλλογή των ΙΚΕΑ θα κάνει το σπίτι σου σπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα limited συλλογή των ΙΚΕΑ θα κάνει το σπίτι σου σπα [εικόνες]

@IKEA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς οθόνες και τον θόρυβο της πόλης. Χωρίς gadgets και υποχρεώσεις που απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Χωρίς «τοξικά» ερεθίσματα που σας αποσυντονίζουν και στο τέλος της ημέρας σας αφήνουν με μια αίσθηση κούρασης και ατονίας.

Η ζωή σας θα ήταν σίγουρα διαφορετική και πιο ποιοτική.

Μια ολόκληρη φιλοσοφία υπάρχει στη νέα -limited- συλλογή των ΙΚΕΑ,

Ας πατήσουμε ένα «Pause» κι ας ακούσουμε την βαθύτερη φωνή του εαυτού μας που ζητά «αποτοξίνωση» από τους τρελούς ρυθμούς της πόλης.

Τα ΙΚΕΑ μάς δίνουν υπέροχες ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού μας τους επόμενους μήνες. Το σπίτι μεταμορφώνεται σε ένα ήσυχο καταφύγιο χαλάρωσης και ενεργειακής «επαναφόρτισης».

Το σώμα ζητά ξεκούραση και το μυαλό ελευθερία. Τα ΙΚΕΑ προτείνουν να μετατρέψουμε το σπίτι μας στον προσωπικό μας «παράδεισο». Κάθε εσωτερικός χώρος του σπιτιού γίνεται μια χαλαρωτική αγκαλιά και ένα μέρος για relax.

Δείτε τη νέα συλλογή των ΙΚΕΑ που υπόσχεται χαλάρωση και ευεξία, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΚΕΑ διακόσμηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ